Social Icons

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΕΒΡΕΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Βαρύς ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής αφού έξι ομάδες από την Γ Εθνική  ανάμεσά τους και η Ενωση Ερμιονίδας θα πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα.

Η Ενωση Ερμιονίδας τιμωρήθηκε με
300 ευρώ πρόστιμο για τα μαξιλαράκια πού πέταξαν οι φίλαθλοι με την επίτευξει του πρώτου γκολ αλλά και στο τέλος του αγώνα με την Α.Ε.Καραισκάκης στις 9 Μαρτίου στο Κρανίδι..

Αναλυτικά οι αποφάσεις : 

1. Κηρύσσει το αθλητικό σωματείο Αγροτικός Αστέρας Εύοσμου πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή  διακοσίων (200) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αγροτικός Αστέρας-Ηρακλής Αμπελοκήπων στις 9/3/2014).
2. Κηρύσσει το αθλητικό σωματείο ΑΕ Ερμιονίδας πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Ερμιονίδα-Καραϊσκάκης, 9/3/2014).
3. Απαλλάσσει το αθλητικό σωματείο ΠΟ Μουδιανών από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση της τέλεσης μεμονωμένου επεισοδίου (αγώνας Γ΄ Εθνικής Εθνικός Σιδηροκάστρου-Μουδανιά, 9/3/2014).

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εγκαλούμενο Θεοχάρη Πεκιαρίδη, εκπρόσωπο του αθλητικού σωματείου Καμπανιακός. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες (αγώνας Γ΄ Εθνικής Καμπανιακός-Λάρισα, 8/3/2014).

5. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εγκαλούμενο Κωνσταντίνο Φραγκιουδάκη, διερμηνέα του αθλητικού σωματείου Κισσαμικός. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα (αγώνας Γ΄ Εθνικής Τράχωνες Αλίμου-Κισσαμικός, 1/3/2014).

6. Κηρύσσει το αθλητικό σωματείο Παναργειακός πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Παναργειακός-Δόξα. Ν. Μανωλάδας, 9/3/2014).

7. Διατάσσει τη διόρθωση της υπ' αριθμ. 124/2014 απόφασης της Επιτροπής με την προσθήκη στο διατακτικό της διάταξης με το εξής περιεχόμενο: Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου Εθνικός Αστέρας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής  Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως επόμενη κατηγορία, καταλαμβάνοντος την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.  
8. Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο Λευκάδια πειθαρχικά ελεγτέο. Επιβάλλει σε αυτό ην χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500) ευρώ (ανακοίνωση μετά τον αγώνα Γ΄ Εθνικής Κύμη-Λευκάδια, 2/2/2014).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates