Social Icons

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 2-1


Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ερμιονίδα 2012 στο γήπεδο του Δρεπάνου στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας Αργολίδας για τις θέσεις 1-4.


Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού δεν δημιουργήθηκε ούτε μία φάση μπροστά στις δύο εστίες. Με την επανάληψη όμως η Ερμιονίδα είχε την πρώτη ευκαιρία όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Τσουκάλης απέκρουσε σωτήρια δυνατό σουτ του Μητρόπουλου περίπου 30 μέτρα . Στο 77 λεπτό ο διαιτητής Μακρής έδωσε πέναλτι όταν σε σουτ του Κονίδα η μπάλα χτύπησε στην κοιλιά του Κοροντίνη  για να ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων πού αμφισβήτησαν την απόφαση . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδημητρίου και άνοιξε το σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κοροντίνης πέτυχε ολοκάθαρο γκολ για την Ερμιονίδα και ως δια μαγείας ο Μακρής ακύρωσε το γκολ. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 86 λεπτό ο σκόρερ του πρώτου τέρματος μετά από λάθος της άμυνας της Ερμιονίδας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Cuni με σουτ μείωσε στο 2-1.

Την επόμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στο Ηλιόκαστρο με αντίπαλο τον τοπικό Ο.Φ.Η. και οι φιλοξενούμενοι υποδέχονται στην Ερμιόνη τον Παμμετοχικό.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Τσακάλη, Ι.Κωστόπουλος, Κονίδας, Καββεζός, Σταυρόπουλος, Καζάς, Κ.Μπέλμπα, Τεμέλκοφ (60’ Λιακόπουλος), Παπαδημητρίου, Καραβιάς (88’ Ε.Μπέλμπα), Μπαλάσης (57’ Προύτσος).

Ερμιονίδα 2012: Σχοινάς, Νικεδήμας, Παπανδριανού, Στεργίου, Β.Διαμαντής, Μητρόπουλος, Μέλση (73’ Cuni), Τσάβο, Κοροντίνης, Σκεντεράι, Β.Δημαράκης (80’ Κέντρο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates