Social Icons

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : "SOLD OUT" ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗ



Η έντυπη έκδοση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ καθημερινά από τις 8 το πρωί στον υπολογιστή σου

Το ντέρμπι κορυφής της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με την Ερμιονίδα και η προοπτική να πιάσει η "Μαύρη Θύελλα" την ομάδα της Αργολίδας στην βαθμολογία έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της σε όλο το Νομό!

Αυτό που συνέβη χθες έχει να γίνει πολλά χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε γίνει πρόπερσι αλλά στο κύπελλο με την μεγάλη ΑΕΚ) και θυμίζει παλιές εποχές, όπου οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι έψαχναν μέρες πριν τον αγώνα για ένα εισιτήριο.

Δεκάδες φιλάθλων έσπευσαν λοιπόν χθες για ένα εισιτήριο στην καφετέρια Avenue (στην οδό Φαρών 154 δίπλα από το JOY, όπου διατίθενται εισιτήρια καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ) αλλά και στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο, διατίθενται καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.
Επιπλέον, οι άνθρωποι της Καλαμάτας δέχθηκαν τηλέφωνα για κρατήσεις εισιτηρίων από πάρα πολλές περιοχές του Νομού καθώς πολλοί φίλοι της "Μαύρης Θύελλας" από την περιφέρεια θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς!
Οσον αφορά τους οργανωμένους φιλάθλους, οι «Bulldogs» έδωσαν ήδη στα μέλη τους και τα 200 εισιτήρια των 5 ευρώ που τους είχαν δοθεί και πλέον διαθέτουν και αυτοί εισιτήρια των 10 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ.

«Θα γεμίσει το γήπεδο»

Σε συνδυασμό και με τις προβλέψεις για καλοκαιρία την Κυριακή, όλα δείχνουν ότι το Δημοτικό Στάδιο θα είναι γεμάτο στο ντέρμπι με την Ερμιονίδα και ότι ενδεχομένως να δικαιωθούν αυτοί που λένε από χθες ότι τα 3.000 εισιτήρια που τυπώθηκαν θα αποδειχθούν λίγα…
«Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύουμε ότι την Κυριακή θα γεμίσει το γήπεδο και ότι θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Notosport» ο παράγοντας της ομάδας Βασίλης Μουζάκης.

Ετοιμος και ο Ριγανάς

Αγωνιστικά, η "Μαύρη Θύελλα" συνέχισε χθες την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο του Διαβολιτσίου. Οι Μεσσήνιοι ήθελαν να προφυλάξουν τον τάπητα του Δημοτικού Σταδίου και να αποφύγουν γήπεδο με πλαστικό τάπητα για αυτό και πήγαν στο Διαβολίτσι που διαθέτει εξαιρετικό φυσικό τάπητα.
Το ευχάριστο ήταν πως ο Γιάννης Ριγανάς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ο ικανός τερματοφύλακας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, τέθηκε στην διάθεση του Μίλτου Γκόφα και θα είναι στα γκολπόστ της ομάδας της Κυριακή.
Να θυμίσουμε πως στην διάθεση του προπονητή τους θα είναι και οι Σκαρλάτος, Καντούτσης που αποθεραπεύτηκαν ενώ απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Τσιμικλής και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκης.
http://www.eleftheriaonline.gr
http://www.eleftheriaonline.gr
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/2924-mayrithella-kalamata-ermionida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates