Social Icons

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΑΣΦΑΙΡΗ ΚΟΡΩΝΙΔΑ -ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-0



 Μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησε η Κορωνίδα Κοιλάδας τον Δρεπανιακό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ μεγάλη ημέρα δύο ποδοσφαιριστές πού για την κατηγορία είναι
πολυτέλεια. Και ο λόγος βέβαια είναι για τον Δημήτρη Κούση και τον Αντώνη Αντωνόπουλο οι οποίοι πέτυχαν από τρία γκολ ο καθένας. Βέβαια από την αρμάτα του Δημήτρη Αποστόλου δεν υπάρχει υστέρησε κανένας. Από τους φιλοξενούμενους οι μόνοι πού προσπάθησαν ήταν ο Φουρνάρος και ο Μπογάς


Αναλυτικά οι φάσεις :



Στο 4’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Topalli με μπαλιά από το κέντρο έβγαλε τον Φουρνάρο μόνο του με τον Αποστόλου το πλασέ πού έκανε απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο τελευταίος.

Στο 5’ λεπτό σέντρα του Topalli από δεξιά ο Φουρναρος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου.

Στο 13’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Κούση να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Ρόζη , το πλασέ πού έκανε έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 14’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή από τον Λαμπρούση. Το εκτέλεσε ο Ψωμάς στην καρδιά της άμυνας του Δρεπάνου και εκεί ο Αντωνόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόζη ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Στο 22’ λεπτό ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι ύστερα από σέντρα του Σαγκατέλωφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 36’ λεπτό σέντρα του Νέτζια από αριστερά ο Λαμπρούσης πρόλαβε την τελευταία στιγμή πρίν πάει η μπάλα στον Κούση  και απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Νέτζια και ο Κούσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ρόζη.

Στο 38’ λεπτό σέντρα του Σαγκατέλωφ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κούση και ο τελευταίος με πλασέ σαν σε προπόνηση έκανε το 3-0.

Στο 43’ λεπτό σουτ του Δώρα μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ρόζη άουτ.

Στο 45’ λεπτό δυνατό σουτ του Φουρνάρου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αποστόλου.

Στο 54’ λεπτό δυνατό σουτ του Κούση μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Ρόζης.

Στο 55’ λεπτό ο Κούσης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχής αλλά ο Ρόζης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το σουτ πού έκανε.

Στο 56’ λεπτό σέντρα του Αποστόλου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μέγα στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ πού έκανε έφυγε άουτ.

Στο 61’ λεπτό ο Αντωνόπουλος με δυνατό σούτ από σαράντα μέτρα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ρόζη και έκανε το 4-0.

Στο 72’ λεπτό ο Κούσης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 77’ λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ρόζη.

Στο 80’ λεπτό ο Κούσης βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Ρόζης , η μπάλα έφυγε δεξιά όπου ο Αλεξανδρής με σέντρα βρήκε πάλι τον Κούση μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος αυτή την φορά δεν αστόχησε και με πλασέ έκανε το τελικό 6-0.

Στο 90’ λεπτό δυνατό σούτ του Φουρνάρου απέκρουσε σωτήρια ο Αποστόλου και στην επαναφορά ο Μπόγας με νέο σούτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου.


Ο διαιτητής της συνάντησης Κόλλιας δεν αντιμετώπισε προβλήματα.


Κορωνίδα Κοιλάδας Ι.Αποστόλου, Γκρεβτσίδης, Σαγκατέλωφ, Ψωμάς, Δώρας ( 46 Cojocaru), Μέγας ( 85 Αλεξανδρής) , Α.Αποστόλου, Αντωνόπουλος, Κούσης, Νέτζια ( 46 Λούμης), Ζέρβας Μ.

Δρεπανιακός Αστέρας : Ρόζης, Π.Μανδύλης, Λαγός ( 32 λ.τρ. Γκουριώτης), Ε. Δωρής . Λαμπρούσης, Ατζαμίδης, Topalli, Μπόγας, Φουρνάρος, Σ.Μανδύλης, Σταυρόπουλος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates