Social Icons

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ -ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΕΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0





Νικηφόρα πέρασε η Ένωση Ερμιονίδας από τα Σαγέικα με σκορ 2-0. Οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μπολάνο είχαν να αντιμετωπίσουν έναν
κακό αγωνιστικό χώρο και την συνεχή βροχή πού έπεφτε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν ανύπαρκτοι και από καθαρή τύχη το σκορ δεν πήρε διαστάσεις θριάμβου.

Να αναφέρουμε κάποιες φάσεις πού καταφέραμε να μάθουμε από τον σημερινό αγώνα οι οποίες είναι και οι πιο βασικές

Η Ένωση θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 25 λεπτό όταν ο Στάικος σούταρε μέσα από την περιοχή  ελάχιστα άουτ.  Άλλη μία καλή ευκαιρία για την Ένωση έγινε στο 38 λεπτό όταν ο Στάικος σέντραρε από δεξιά και ο Δήμας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Κανελλόπουλου. Γκολ με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46 λεπτό ο Βλαχόπουλος με τον Στάικο συνδυάστηκαν υπέροχα με τον τελευταίο να πλασάρει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Κανελλόπουλο και να ανοίγει το σκορ. Στο 65 λεπτό ο Βλαχόπουλος μετά από ωραίο συνδυασμό Συμελίδη-Σταικου με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης. Στο 70 λεπτό ο Συμελίδης πέτυχε γκολ για την Ένωση όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή Ευαγγέλου σαν οφσάιντ. Στο 86 λεπτό ο Δήμας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έλάχιστα άουτ μετά από σέντρα ακριβείας του Συμελίδη.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου ( Αθηνών) ήταν άριστος

Συνθέσεις:

Εθνικός Σαγείκων (Α. Κωνσταντινόπουλος): Κανελλόπουλος, Μπινιέρης, Σωτηρόπουλος (46΄ Παναγόπουλος), Νικολόπουλος, Αυγερινός, Τζίφας, Αγγελάτος (59΄ Δαλιάνης), Βουρλούμης, Ντεμάι (72΄ Σπαθής), Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος.

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Ιασωνίδης, Τσώνης, Κιοσσές Δήμας, Σααβέντρα ( 64 Μαυρόπουλος), Στάικος, Συμελίδης ( 89 Μπούρας), Βλαχόπουλος ( 82 Σχοινάς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates