Social Icons

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0

Η φάση που ο Κούσης κέρδισε το πέναλτι



Με τον Κούση σε τρελό ρυθμό και μεγάλα κέφια  να σκοράρει δύο φορές μέσα σε δώδεκα λεπτά η Κορωνίδα πέρασε στην
επόμενη φάση του κυπέλλου Αργολίδας .  Εδώ βέβαια δεν θέλουμε να αδικήσουμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πού πραγματικά έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο.

Στο 5 λεπτό ο Κούσης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 12  λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0 . Το πέναλτι κέρδισε ό ίδιος σε ανατροπή του από αμυντικό των φιλοξενούμενων . Στο 43 λεπτό ο Μανιάτης αντίκρισε σωστά την κόκκινη κάρτα του Καπετάνου για εξύβριση προς την εξέδρα. Στο  51 λεπτό ωραίος συνδυασμός  Νέτζια –Μέγα Αντωνόπουλου με τον τελευταίο να κάνει το 3-0.  Στο 58 λεπτό πάσα του Αντωνόπουλου στον Νέτζια και αυτός με σούτ το 4-0. Στο 70 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να γίνει το 5-0 όταν ο Νέτζια με φαλτσαριστό σουτ απείλησε την εστία του Ρόζη όμως ο Λαμπρούσης απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αποστόλου Ι., Γκρεβτσίδης, Σαγκατέλωφ, Ψωμάς, Δώρας, Μέγας ( 58 Αλεξανδρής), Αποστόλου Αν., Αντωνόπουλος, Κούσης ( 55 Λούμης), Νέτζια, Cojocaru ( 60 Μ.Ζέρβας)

Δρεπανιακός Αστέρας : Ρόζης , Λαγός ( 46 Φουρνάρος), Μίχος ( 72 Ρεβύθης), Δωρής Εμ, Λαμπρούσης, Ατζαμίδης, Μιλούσι, ( 46 Σταυρόπουλος), Δωρής Χρ , Μπογάς, Μανιάτης , Σχίζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates