Social Icons

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΛΑΝΟ ΣΤΟ http://www.infootball.gr : ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Ο προπονητής της Ενωσης Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στον πολύ καλό φίλο δημοσιογράφο Δημήτρη Θεοδόρου για λογαριασμό του http://www.infootball.gr.



Μάλλον θα ήταν κάτι το πολύπλοκο, κάποιοι μπορεί να το χαρακτήριζαν και ανώφελο, όμως αν γινόταν με κάποιο τρόπο να διεξαχθεί μία τέτοια έρευνα, ίσως να προέκυπτε πως ο Ρομπέρτο Μπολάνο συγκαταλέγεται στο top-5 των πιο επιτυχημένων τεχνικών της χώρας μας! Αρχικά, κατάκτηση Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδων, τριών Κυπέλλων και δύο σούπερ καπ της ΕΠΣ Κέρκυρας με τη Βολίδα, στη συνέχεια κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδος στη Γ' Εθνική με τον ΑΟ Κασσιώπης, τον οποίο μάλιστα οδήγησε και στη Football league με τη λήξη της περσινής σεζόν!
Όλα αυτά μέσα σε πέντε χρόνια κι ενώ έχει μεσολαβήσει μία ανενεργή περίοδος (2010-2011) κατά την οποία παρακολούθησε την Σχολή Προπονητών (κατέχει δίπλωμα UEFA A)!
Δεν είναι διόλου τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Ιωσήφ Μερτύρης επέλεξε τον Αλβανό προπονητή για να επαναφέρει την Ένωση Ερμιονίδας στον... σωστό δρόμο και να την οδηγήσει σε πορεία πρωταθλητισμού. Ο 42χρονος τεχνικός έχει ήδη αρχίσει να δικαιώνει τον πρόεδρο του συλλόγου της Αργολίδας, καθώς με αυτόν στην ηγεσία η ομάδα μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές! Κάτι παραπάνω από έναν μήνα μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεοσύστατο σύλλογο, ο Ρομπέρτο Μπολάνο μίλησε στο Infootball.gr για την παρουσία του στην Ερμιονίδα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για επίτευξη της ανόδου, αποκάλυψε πως θα γίνουν επιπλέον δύο μεταγραφές και... ζήτησε πίστωση χρόνου για τον Πάτρικ Ογκουνσότο!

-Κόουτς, πως είναι το πρώτο διάστημα παρουσίας σου στην Ερμιονίδα;
''Πρόκειται για μία μικρή περιοχή, στην οποία σχεδόν όλοι οι άνθρωποι ζουν για την ομάδα! Αυτό, βέβαια, είναι πολύ καλό! Στη διοίκηση βρίσκεται μία μικρή παρέα ανθρώπων, με πρόεδρο τον Ιωσήφ Μερτύρη, που προσπάθει για το καλύτερο. Είναι ένας σύλλογος που ψάχνει τη διάκριση! Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά''.

-Σε τρεις αγώνες με εσένα στον πάγκο, η ομάδα μετρά τρεις νίκες... Ήταν μόνο η αλλαγή ψυχολογίας ή προχώρησες και σε αλλαγές στην τακτική;
''Δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα στα θέματα της τακτικής, άλλωστε είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που έχει περάσει. Κοίταξα πρώτα να αλλάξω την ψυχολογία στην ομάδα''.

-Ποιες αδυναμίες εντόπισες όταν ανέλαβες;
''Αδυναμίες θα έλεγα πως βρήκα περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι. Η ομάδα ήταν πολύ καλά προπονημένη, ο προηγούμενος προπονητής (σ.σ. Δημήτρης Σπανός) είχε αφήσει αρκετό υλικό, ενώ κι εγώ ήμουν αρκετά κατατοπισμένος''

-Χρειάζονται προσθήκες στο ρόστερ για την υπέρβαση;
''Η ομάδα θα κάνει οπωσδήποτε άλλες δύο μεταγραφές! Είναι κάτι που είχαμε πει από την αρχή ότι το ρόστερ είναι μικρό. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, περισσότερο στη μεσαία γραμμή. Κατά τα άλλα, η Ένωση Ερμιονίδας έχει αρκετά καλό υλικό''.

-Μια και αναφερόμαστε στις μεταγραφές, πρόσφατα η Ένωση έκανε το 'μπαμ' με την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο; Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Η Σύνέχεια   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates