Social Icons

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ 3-2





Δύσκολη επικράτηση της Ένωσης Ερμιονίδας μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους  επί ενός αξιόλογου συνόλου πού άδικα βρίσκετε σε αυτή τη θέση.

Αναλυτικά 


Στο 7 λεπτό δυνατό σουτ του Σειτάι η μπάλα  έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 8 λεπτό δυνατό σουτ απέκρουσε ο Τσάκωνας. Στο 19 λεπτό ο Συμελίδης ύστερα από πάσα του Ογκουνσότο με πλάσε μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 44 λεπτό ο Μελετίδης με γυριστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού κάνοντας το 1-1. Στο 54 λεπτό ο Τσάκωνας απέκρουσε δύσκολα κεφαλιά του Σαμαρά. Στο 50 λεπτό ο Δήμας με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 58 λεπτό απέκρουσε δύσκολα σουτ του Γούρμου. Στο 64 λεπτό ο Σειτάι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γαμα « του Πονηρού κάνοντας το 2-2. Στο 78 λεπτό ο  Δήμας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά έκανε το τελικό 3-2.

Διαιτητής .Χαρ.Τσουκαλάς ( Αθηνών)



Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Παπανικολάου, Κολόκας, Τσόνης, Σαμαράς, Μουκίδης ,( 75 Σχοινάς), Στάικος, Συμελίδης, Ογκουνσότο,( 57 Βλαχόπουλος),  Δήμας, Κρίστο ( 82 Λαζάρου).

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Τσίρκοβιτς): Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Σανδραβέλης, ( 51 Παναγόπουλος), Καλυβωκάς, Κωστής, , Νικολόπουλος (73 Λαζανάς) ), Μελετίδης,  Σεϊτάι, ( 85 Πλαστουργός), Κυριαζόπουλος, Γούρμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates