Social Icons

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ


Με  προπόνησης στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΜ
για το εντος έδρας παιχνίδι για την 14η αγωνιστική με την Ένωση Ερμιονίδας .
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σκούνας δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Κώστα Μπαλαούρα που συμπλήρωσε κάρτες .
Στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Ανυφαντής που είναι κλινήρης λογω ίωσης και ο Θεωδορίδης που αποχώρισε τραυματίας από το παιχνίδι με την Καλαμάτα.
Όσον αναφορά στο μεταγραφικό μέτωπο, το τεχνικό επιτελείο μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Βισβίκη έχουν καθημερινά πολύωρες συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους χωρίς να είναι ακόμα τίποτα ανακοινώσιμο.
Μην παραβλέπουμε ότι οι δικλίδες που εφαρμόζει για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο η διοργανώτρια αρχή είναι αυστηρή και έτσι μικραίνει πολύ τις επιλογές κάθε ομάδας, να αναφέρουμε επιγραμματικά ότι, ποδοσφαιριστής που πήγε την φετινή χρονιά σε ομάδα Γ εθνικής και αποχώρισε δεν έχει το δικαίωμα δεύτερης μεταγραφής σε ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, όπως και παίκτης που αγωνιζόταν σαν επαγγελματίας δεν μπορεί να αγωνιστή άμεσα σε ομάδα της Γ κατηγορίας αν δεν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα ενός μήνα από την τελευταία του συμμετοχή.
Από τις συζήτησης που έχουμε κάνει κατά καιρούς με τους άμεσα εμπλεκόμενους το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα κινείται για παίκτες που θα έχουν την ανάλογη εμπειρία ώστε να βοηθήσουν καθοριστικά και άμεσα την ομάδα.
www.aitosports.gr
Μιχάλης Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates