Social Icons

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ-Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 72-85


Το Σάββατο, 4.1.2014, η ομάδα μας ταξίδεψε μέχρι το Λέχαιο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 11ης -τελευταίας- αγωνιστικής του Α' γύρου του πρωταθλήματος των ανδρών. 
Ο αγώνας ξεκίνησε με ρυθμό "ισοδυναμίας" με τη διαφορά να..... μη μεγαλώνει ιδιαίτερα σε πόντους, καθώς  η αξιόμαχη γηπεδούχος ομάδα αντιστάθηκε σθεναρά και σε κάποια σημεία του αγώνα μάλιστα προηγήθηκε (ημίχρονο: 40-36, γ'περίοδος:61-58). Η καθοριστική δ' περίοδος μας οδήγησε στο τελικό 72-85.
----------------------------
Το αποκορύφωμα του αγώνα αυτού όμως δεν ήταν μόνο η νίκη, σαν μεγάλη και σπουδαία εκτός έδρας νίκη ή μόνο το σκορ, σαν υψηλό για το κοντέρ της ομάδας μας σκορ, αλλά  η καταιγιστική συλλογή πόντων από τον παίχτη της ομάδας μας Γιάννη Κοντογιάννη, ο οποίος σημείωσε τους 43  (!) από τους 85 πόντους του αγώνα για την ομάδα του ΑΟΚ.
Αρχή της ιστοσελίδας μας είναι  να μην αναφερόμαστε προσωπικά στην ατομική απόδοση κάθε παίχτη, καθώς το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλοι οι παίκτες συνεισφέρουν ό,τι μπορούν, πλην όμως, κρίναμε ότι θα ήταν μεγάλη παράλειψη  και μικροψυχία να προσπεράσουμε αδιάφορα το γεγονός αυτό. Αν μη τι άλλο, στον Γιάννη Κοντογιάννη αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο" για τη δυναμική του, την αποφασιστικότητά του και τη μαχητικότητά του, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν σε κάθε αγώνα, αλλά αδιαμφισβήτητα στον αγώνα αυτό  τα ανέδειξε και τα απέδειξε σε υπερθετικό βαθμό, τόσο επιθετικά με το ρεκόρ πόντων που σημείωσε, όσο και αμυντικά,  "διαιρώντας" ή "πολλαπλασιάζοντας" τον εαυτό του κατά περίπτωση. 
Η εκτίμηση και τα συγχαρητήρια εκφράστηκαν στον Γιάννη Κοντογιάννη από συμπαίκτες, διοίκηση και αντιπάλους, ενώ δεν έλειψαν οι αστεϊσμοί  και  η εύλογη απορία όλων για το που θα είχε φτάσει το ατομικό του σκορ-ρεκόρ αν είχε ευστοχήσει σε κάποιες χαμένες του βολές και εάν δεν έμενε για 5 λεπτά, περίπου, εκτός  παιχνιδιού.....(;)
Μπράβο και πάλι μπράβο!




Α.Ο. Κρανιδίου :

Θωμάς Γιώργος: 8, Καπόγιαννης Μάκης: 8 (2) .Καπόγιαννης Μάκης: 8 (2)  Αγρίμης Άγγελος  1,Προσίλης Κυριάκος  4,Μέξης Δημήτρης: 6 (1) Κοντογιάννης Γιάννης 43 (4)
Ευστρατίου Πέτρος: 11 (1) ,Πουλής Γιάννης: 4

 
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Κουτσοδήμος και ο κ.Πετρόπουλος.
 
ΠΗΓΗ : http://aokranidiou-bc.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates