Social Icons

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 -ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΟΝ Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ


Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους η Ερμιονίδα 2012 κέρδισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στο ντέρμπι των πρωτοπόρων τον
Ο.Φ. Ηλιοκάστρου και αύξησε την μεταξύ τους διαφορά σε έξι βαθμούς  Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο 16χρονος Βασίλης Δημαράκης ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Αναλυτικά

Στο 14 λεπτό ο Μιχάλης σούταρε έξω από την περιοχή και απέκρουσε ο Σχοινάς. Στο 22 λεπτό ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σαλογιάννη. Στο 30 λεπτό γυριστό σουτ του Σκεντεράι απέκρουσε δύσκολα ο Σαλογιάννης και στην συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 33 λεπτό ο Μέλσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 35 λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου ο Β. Διαμαντής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 44 λεπτό γυριστό σουτ του Κατσάβελα  απέκρουσε ο Σχοινάς. Στο 45 λεπτό σέντρα του Μπαλλή από δεξιά , κεφαλιά του Κοροντίνη από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 54 λεπτό δυνατό σουτ του Μπαλλή η μπάλα άουτ .Στο 67 λεπτό σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ο.Φ.Η. ο Δημαράκης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 73 λεπτό δυνατό σουτ του Κοροντίνη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σχοινά άουτ. Στο 79 λεπτό ο Μπαλλής με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ κάνοντας το 1-1. Στο 94 λεπτό ο Λαζάρου έγιεν κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Β.Δημαράκη πού ήταν σε θέση βολής και αυτός έκανε το τελικό 2-1.λ,

Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος με βοηθούς τον Ι.Αργύρη και την Ε.Καψούρου.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 : Σχοινάς, Νικεδήμας, Διαμαντής Ευαγ., Στεργίου, Διαμαντής Βασιλ., Μητρόπουλος, Μέλσι, ( 84 Λαζάρου), Τσάβο, ( 88 Κέντρο), Κοροντίνης, Σκεντεράι, Βασιλ.Δημαράκης.

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Σαλογιάννης, Ανδρ. Δαγρές, Κατσάβελας, Ντάκος, Ηλ. Δαγρές, Φράγκος, Μιχάλης, ( 74 Χόντας), Αποστόλου, ( 71 Τζαννής), Μπουγιούρδας, Κοροντίνης, Μπαλλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates