Social Icons

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΛΑΝΟ : ¨Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ "



Ο προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας  Ρομπέρτο Μπολάνο, μίλησε στο gazzetta.gr για  τη νίκη επί του Άρη Αιτωλικού (2-1) , τις πρώτες του  εντυπώσεις  από την ομάδα και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο τεχνικός του συλλόγου της Αργολίδας μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε ακόμα στην εικόνα που έδειξαν οι παίκτες  του απέναντι στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο.

Ξεκινήσατε  με το δεξί τις υποχρεώσεις σας στον πάγκο της Ένωσης Ερμιονίδας. Μπορεί η ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος  των τελευταίων τριών αγωνιστικών;
«Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε το οτιδήποτε. Εμείς από την πλευρά μας  αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι  να βελτιωνόμαστε.
Η ομάδα μας διαθέτει ένα αξιόλογο αλλά όχι μεγάλο ρόστερ, ταλέντο και θέληση. Από την πλευρά μου χρειάζομαι χρόνο προκειμένου να μάθω ακόμα περισσότερο τους παίκτες και τις αρετές τους».
Από την εικόνα την οποία και είδατε στο χτεσινό παιχνίδι , που θεωρείται ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί;
«Η ομάδα ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, όχι όμως και στο δεύτερο. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση κάτι το οποίο θα επιτευχτεί μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι μέσα από αυτή θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Σε ποιούς τομείς  σκέφτεστε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα, προκειμένου η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο αυτά τα οποία θέλετε;
«Σε γενικές γραμμές θέλω να δώσω έμφαση στο τομέα της επίθεσης και ιδιαίτερα στα τελειώματα φάσεων, κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια».
Η άποψη σας για το εφετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;
«Είναι πιο δύσκολο από το περσινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής . Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στον δικό μας όμιλο υπάρχουν ιστορικές ομάδες που σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουν ανεβάζουν τον ανταγωνισμό . Από τη στιγμή που του χρόνου οι όμιλοι θα μειωθούν κατά δύο από τους έξι θα γίνουν τέσσερις τα πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα».
Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνου μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας;
«Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό. Όσον αφορά τις μεταγραφές τον Ιανουάριο σίγουρα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση δύο παικτών».
Σ΄αυτές τις πρώτες μέρες που βρίσκεστε στην Ένωση Ερμονίδας, τι είναι αυτό που σας έχει κάνει εντύπωση;
«Αυτές τις δέκα μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η στήριξη της διοίκησης αλλά κι αυτή του κόσμου, προκειμένου η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».
Η Ένωση Ερμιονίδας μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον όμιλο;
«Στην ομάδα υπάρχει θέληση και ταλέντο. Αυτό το οποίο οφείλουμε να κάνουμε  το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και η διοίκηση είναι να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για άνοδο, με τον χρόνο να είναι αυτός που θα κρίνει εάν το εγχείρημα θα στεφτεί από επιτυχία ή όχι».
Ποιές ομάδες κατά τη γνώμη σας είναι αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο;
«Αυτή τη στιγμή τις μόνες ομάδες που έχω δει είναι η Καλαμάτα και ο Παναργειακός. Αυτές οι δύο μαζί  με την Αχαϊκή, τον Καραϊσκάκη και τις υπόλοιπες ομάδες που υπάρχουν στην πρώτη εξάδα του ομίλου, είναι αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η έκπληξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates