Social Icons

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-1



Την πρώτη νίκη με τον Ρομπέρτο Μπολάνο  στον πάγκο της  έκανε η  Ένωση Ερμιονίδας κερδίζοντας τον Αρη Αιτωλικού με σκορ 2-1.

Αναλυτικά




Στο 10 λεπτό ο Καλοκαίρης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και ο Πονηρός απέκρουσε εύκολα. Στο 14 απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμα έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε ο Ζέρβας.    Στο 22 λεπτό σουτ του Κρίστο μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Ζέρβας. Στο 23 λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 29 λεπτό ο Σωτηρόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Στάικο και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο  παθών κάνοντας το 1-0. Στο 34 λεπτό κεφαλιά του Παπανικολαόυ ύστερα από κόρνερ του Συμελίδη έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζέρβα. Στο 37 λεπτό ο Συμελίδης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κρίστο μέσα στην περιοχή του Ζέρβα και ο τελευταίος με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 40 λεπτό σουτ του Συμελίδη μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Ζερβας , η μπάλα του έφυγε κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 72 ο Καβαλιέρης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 80 λεπτό ο Σωτηρόπουλος  ανέτρεψε τον Σταικο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια. Στο 82 λεπτό ο Σωτηρόπουλος είδε την κόκκινη του διαιτητή ( δεύτερη κίτρινη)  αφού κτύπησε τον Πονηρό. .Στο 93 λεπτό ο Μουκίδης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Στάικο μέσα στην περιοχή που σούταρε και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ όμως η πρώτη βοηθός ΚΑΚΩΣ υπέδειξε τον επιθετικό της Ένωσης οφσάιντ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δριτσάκης από τον Πειραιά ο οποίος ευθύνεται για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 80 λεπτό.

Ένωση Ερμιονίδας : ( Μπολάνο) Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Κολόκας, Τσώνης, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης ( 94 Σχοινάς), Κρίστο,( 87 Μουκίδης)  Δήμς, Θωμάς. ( 75 Μπούρας)

Άρης Αιτωλικού : ( Παπαχρήστος) Ζέρβας,  Πατσέας, Χονδρογιάννης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Παλιάτσας, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Λαδάς, ( 70 Νικολόπουλος), Ευθυμίου ( 15 λ.τρ. Βαλμάς), Κολοβάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates