Social Icons

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 0-3





Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα μία στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου κατέκτησε ο Ερμής Κιβερίου κερδίζοντας...
τον Ποσειδώνα Διδύμων εκτός έδρας με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για ένα μεγαλύτερο σκορ αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Χιόνης βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και έσωσε τουλάχιστον τρία γκολ αλλά και η αστοχία του Σαρρή και του Δημάκου  σε κάποιες φάσεις.

Αναλυτικά



Στο 8 λεπτό ο Χιόνης απέκρουσε σουτ φάουλ του Μπάρδη σε πλάγιο. Στο 14 λεπτό  σουτ του Σαρρή απέκρουσε πάλι ο Χιόνης. Νέο σουτ του Μπάρδη στο 18 λεπτό απέκρουσε ο Χιόνης. Στο 25 λεπτό σουτ του Σαρρή η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χιόνη. Στο 26 λεπτό κεφαλιά του Σ.Κονδύλη ΄πάνω από τα δοκάρια του Κοζιώτη .Στο 27 λεπτό σουτ του Μπεξή απέκρουσε ο Χιόνης . Στο 40 λεπτό σέντρα του Δημαράκη από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μπάρδη πού σούταρε άουτ. Στο 42 λεπτό ο Μπεξής μέσα από την περιοχή και πλάγια με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους  0-1. Στο 46 λεπτό σουτ του Μπεξή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χιόνη. Στο 56 δυνατό σουτ του Μπεξή μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Χιόνη. Στο 60 λεπτό ο Βαρβουλέτος μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Μπεξή πού ήταν μόνος στο σημείο του πέναλτι και αυτός με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2. Στο 63 λεπτό ο Βαρβουλέτος μπήκε από αριστερά την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε πάνω από τον Χιόνη κάνοντας το 0-3. Στο 64 λεπτό ο Βαρβουλέτος με πλάσε έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Χιόνη. Στο 67 λεπτό ο Σαρρής ύστερα από πάσα του Μπεξή με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ μόνος του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 69 λεπτό δυνατό σουτ του Βαρβουλέτου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Χιόνη. Στο 84 λεπτό σουτ του Στεργίου έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοζιώτη.


Διαιτητής του αγώνα ο Παύλος Τσιτουρίδης


Ποσειδώνας Διδύμων  (Βαγγέλης Μπροδήμας): Χιόνης, Τασιόπουλος, Μούγιος, Στεργίου, Γ.Μπάρδης, Παρδάλης, Κωνσταντινίδης, Κονδύλης (70’Α.Κονδύλης), Αποστόλου, Ζαραφωνίτης, ( 76’ Οικονομόπουλος Ιωάννης .), Δημαράκης.



Ερμής Κιβερίου (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Παναγόπουλος, Δρούλιας, Σελλής, Μίλης, Μπάρδης (66’Δήμας), Καζάς, Δρούγκας (55’ Βαρβουλέτος), Μπεξής (72’Αρδάμης), Δημάκος, Σαρρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates