Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ /www.sportstonoto.gr/




ΠΗΓΗ : www.sportstonoto.gr/

Ενα από τα τρία τοπικά ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής είναι αυτό πού θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Κυριακή το απόγευμα στις 4 μεταξύ των ομάδων Μεσσηνιακού-Καλαμάτας . Το Spost-Ermionida με την βοήθεια του ..........
www.sportstonoto.gr/ σας μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων της Μεσσηνίας.


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μία ακόμη απώλεια μετρά ήδη η Μαύρη Θύελλα εν όψει του καλαματιανού ντέρμπυ της Κυριακής με τον Μεσσηνιακό στο γήπεδο του ΜΓΣ.
Πιο συγκεκριμένα ο πολύ φορμαρισμένος Μπελεβέτης, που υποφέρει από θλάση η οποία τον «έπιασε» στην αρχή του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Παραλία (ΦΩΤΟ) και τον ταλαιπωρεί όπως είναι φυσικό ακόμη.
Έτσι ο φιλότιμος αμυντικός μέσος της Καλαμάτας μόνο με θαύμα θα προλάβει να παίξει «κόντρα» στους «πράσινους», ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου να είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με τον Παναρκαδικό, την επόμενη αγωνιστική στο Στάδιο.
Στην θέση του πάντως θ’ αγωνιστεί ο Ρήγας, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι απολύτως «οκέι» με τον ΜΓΣ, ενώ σήμερα (χθες οι «μελανόλευκοι» είχαν ρεπό) στις 3 μ.μ. στην προπόνηση στο Ασπρόχωμα θα φανεί κατά πόσο θα μπουν κανονικά και οι Κάνιστρας και Γιάννης Καλογερόπουλος, που μαζί  με τους Ρήγα και Κωνσταντόπουλο (όλοι τους στο στάδιο της αποθεραπείας) γυμνάστηκαν χθες στην Παραλία υπό τις οδηγίες του Τασιόπουλου.


ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ

4.οοο εισιτήρια, "σφράγισε" στην Εφορία-ΔΟΥ Καλαμάτας, ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος για το κυριακάτικο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής (4ος όμιλος-Γ΄Εθνικής) με τη Μαύρη Θύελλα.
 ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ...
Τα «μαγικά χαρτάκια», που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, κοστίζουν 10 ευρώ (σ.σ. γυναίκες & παιδιά 5 ευρώ), ενώ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΜΓΣ Γιώργο Νταβουτιάν, που μίλησε στο sportsstonoto.gr χαρακτήρισε, την κυριακάτικη συνάντηση ανάμεσα σε δυο μεγάλους συλλόγους, ως μια γιορτή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας και οι οργανωμένοι, πρόσθεσε ο κ. Νταβουτιάνι, που ετοιμάζουν και πορεία από την πλατεία 23ης Μαρτίου, θα καθίσουν στην βόρεια κερκίδα και στο πέταλο.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...
Επίσης, τις επόμενες ημέρες, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα υπάρξει σύσκεψη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, παρουσία του ανώτατου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτη Μάνταλου, (σ.σ. θα είναι επικεφαλής των μέτρων τάξης),  του κ. Νταβουτιάν από πλευράς ΜΓΣ και, του Γιώργου Ράλλη προέδρου της Μαύρης Θύελλας.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΜΠΕΓΕΤΗΣ…
Σοβαρός, τελικά αποδείχθηκε ο τραυματισμός του έμπειρου άσου του Μεσσηνιακού Βασίλη Μπεγέτη, ο οποίος κτύπησε στη μέση και, αποχώρησε πριν συμπληρωθεί το α΄ ημίωρο στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το ΠΑΟ Βάρδας.
Σήμερα, ο παίκτης, επισκέφθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» στη Καλαμάτα τον επιστημονικό Διευθυντή φυσίατρο Βασίλη Καρτσωνάκη, ο οποίος του συνέστησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, για πέντε εβδομάδες, καθώς έχει υποστεί κάκωση σε τρεις  σπονδύλους στην μέση.
ΦΙΛΙΚΑ 5-0 ΤΟΝ ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΧΕΙΑΣ…
Σήμερα, οι παίκτες του ΜΓΣ που αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση με το ΠΑΟ  Βάρδας είχαν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό τέστ το απόγευμα, με τον Α.Ο. Σπερχογείας στην έδρα των «Ταύρων», όπου επικράτησαν σε ρυθμό ρελαντί με σκορ 0-5.
Τα τέρματα, πέτυχαν οι Πουλάκος (2) και από ένα (1) Τσουκάλης, Πετρόγιαννης και ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Κουκούτσης, που αποκτήθηκε την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από τον Α.Ο. Ασπροχώματος.
Ο ΜΓΣ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΘΥΕΛΛΑ…
Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μαύρη Θύελλα, ο Δημήτρης Τσάκωνας και ο συνεργάτης του γυμναστής Γιώργος Κατσούλης, στα πλάνα που καταρτίζουν, μπορούν να υπολογίζουν, όλα τα βασικά τους στελέχη καθώς σε εντατικούς ρυθμούς προπονητικού προγράμματος μπήκε και ο Μπιμπίρης που αποθεραπεύτηκε πλήρως, με εξαίρεση όπως προαναφέραμε, το Μπεγέτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
"Χ" ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...
Ο νυν πρόεδρος του ΜΓΣ και, παλιότερα της Μαύρης Θύελλας επιχειρηματίς Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος βρίσκεται στη Καλαμάτα, μιλώντας στην Δευτεριάτικη αθλητική εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου "ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!) στον τηλεοπτικό σταθμό BEST TV, εξέφρασε την επιθυμία, το κυριακάτικο 26/10 ντέρμπι μεταξύ Μεσσηνιακού-Μαύρης Θύελλας, να λήξει ισόπαλο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα στεναχωρηθεί, αφού έχει υπηρετήσει και τις δυο ομάδες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates