Social Icons

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Ο Α.Ο.ΥΔΡΑΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΥΧΤΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

 Ο Α.Ο. Ύδρας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 11' λεπτό  κατάφερε στην πρώτη σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιού να ανοίξει το σκορ με τον...............
Μιχάλη έπειτα από μια εξαιρετική κάθετη πάσα του Ρουση. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο αλλά ο Α.Ο. Ύδρας κρατούσε πολύ καλά πίσω, και μάλιστα στο 35' είχε την μεγάλη ευκαιρία να ''κλειδώσει'' το ματς όταν ο Μιχάλης βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ αλλά το πλασέ του δεν ήταν τόσο δυνατό και με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος Μιχαλόπουλος.. Το ημίχρονο  έκλεισε με 0-1 χωρίς να σημειωθεί κάτι  αξιόλογο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο όπου οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να πιέσουν αλλά οι φιλοξενούμενοι πολύ εύκολα τους ανέκοπταν και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 65 οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς έπειτα από κόρνερ η κεφαλιά προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 68 όμως έπειτα από σέντρα και σε ελεγχομένη θέση για οφσάιντ ο Μπουντούρης με κεφαλιά ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.. Ο Α. Ο. Ύδρας όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έπειτα από πάσα του Τζακα  στο 85 λεπτό ο 15χρονος επιθετικός Κυριακακης έπιασε με το αριστερό ένα σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και κάρφωσε την μπάλα στο παραθυράκι του Μιχαλόπουλου και έκανε το τελικό 1-2. Ήταν ένα σουτ άπιαστο όπως όλοι παραδέχτηκαν, ένα γκολ ποίημα. Ήταν μια μεγάλη  νίκη καθώς σε γενικές γραμμές η ομάδα της Ύδρας ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη.. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, έτρεξαν και έδωσαν  πολλές μάχες και στο τέλος ανταμείφθηκαν κερδίζοντας το ματς με ένα  εκπληκτικό γκολ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Σκιαδάς με βοηθούς την Κατερίνα Τσιλογιάννη και τον Γιώργο Στατερά.
Ν. Αχιλλέας Φυχτίων : Μιχαλόπουλος,  Μπαβέλης, ( 46 Μούζης), Στάθης ,Μπουντούρης, Μήτσουλας, Κουλός , ( 64 Τέτζερης), Κάμπερι, Μπουντούης  Κ., Κώνστας, ( 87 Γιαννακούλης ), Λαγούρος, Γκολέμης.
Α.Ο. Ύδρας ( Μ.Χατζηκωνσταντίνου)  : Αναργύρου, Κοφίτσας, Χατζηνικολαίδης, Ndoni, Τσαγκάρης, Ρούσσης, ( 46 Θεοδοσίου ), Καλαφάτης, Ράμπιας, ( 70 Μεττζάνης ), Μιχάλης, ( 73 Ασβεστάς ), Τζάκας, Κυριακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates