Social Icons

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0





Δύσκολη επικράτηση της Ένωσης Ερμιονίδας σήμερα στο γήπεδο Κρανιδίου κόντρα στην Κόρινθο. Ελάχιστες .........
φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους και σχεδόν καμία για τους δολοφονούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους  από το 70 λεπτό και μετά έχασαν δύο-τρείς καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ,κάτι πού ήρθε τρία λεπτά πρίν την λήξη του αγώνα.
Αναλυτικά :
Στο 5 λεπτό ο Παπανικολάου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Κολόκα κεφαλιά του τελευταίου και η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αρχοντάκη. Στο 19 λεπτό ο Συμελίδης πέρασε την μπάλα στον Κανελλόπουλο πού βρισόταν στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ,αυτός έκανε στροφή 180 μοιρών στον άξονά του σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια . Στο 22 λεπτό ο Κιοσσές εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα έφτασε στον Λαζάρου στο σημείο του πέναλτι και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αρχοντάκη. Στο 46 λεπτό ο Αρχοντάκης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία δυνατό σουτ από εκτέλεση φάουλ του Δήμα. Στο 54 λεπτό ο Φίλης εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Καφαντάρη πού σούταρε άουτ. Στο 65 λεπτό ο Συμελίδης σούταρε μέσα από την περιοχή και πλάγια αλλά ο Αρχοντάκης έσωσε την εστία του αποκρούοντας δύσκολα.   Στο 73 ο Αρχοντάκης έπεσε στα πόδια του Κανελλόπουλου και απέκρουσε σωτήρια. Στο 74 λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Στάικος με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Αρχοντάκης αλλά ο τελευταίος με την άκρη των δακτύλων του έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 76 λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου από το ύψος της περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Αρχοντάκης.  Γκολ για την Ένωση Ερμιονίδας στο 87 λεπτό όταν ο Στάικος μπήκε από δεξιά την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα προς την εστία , εκεί πετάχτηκε ο Κανελλόπουλος μπροστά από τον Αρχοντάκη και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Διαιτητής : Ελένη Λαμπαδάριου ( Πειραιάς)

Ένωση Ερμιονίδας ( Δημήτρης Σπανός ) : Πονηρός, Παπανικολάου , Θωμάς  ,( 79 Κρίστο),  Κολόκας, Λαζάρου,( 61 Τσώνης ) , Κιοσσές, Στάικος ,Συμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας, Βλαχόπουλος ( 52 Σαμαράς).
Κόρινθος ( Δημήτρης Μαγκαφίνης ) : Αρχοντάκης , Λούβρης, Φίλης, Ντερτιλής, Τζορμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Αμπαδιωτάκης, ( 58 Ντραγκόλοφ),  Τσιτσί, Καφαντάρης, Κερμενίδης, ( 75 Χαρίτος), Γκεορκίεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates