Social Icons

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Γ ΕΘΝΙΚΗ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ



Ο Παναρκαδικός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία του Πανναυπλιακού αλλά επίσης ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που την ακολούθησε στο Ναύπλιο.

"Η διοίκηση του Παναρκαδικού, ευχαριστεί την ομάδα του Πανναυπλιακού, για την φιλοξενία της. Επιφυλάσσεται στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, να την ανταποδώσει με την σειρά της. Εύχεται στο ιστορικό σωματείο, καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής."

Εικόνες από τα παλιά χρόνια είδαμε στις εξέδρες του γηπέδου στο Ναύπλιο. Πολλοί φίλοι του Παναρκαδικού πήγαν από την Τρίπολη για να στηρίξουν τη προσπάθεια της ιστορικής ομάδας. Πάνω από 100 φίλαθλοι έδωσαν εντυπωσιακή παρουσία και βοήθησαν τους παίκτες της ομάδας.
Η διοίκηση του Παναρκαδικού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση:
"Η διοίκηση της ομάδας του Παναρκαδικού, θέλει να ευχαριστήσει τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας, που έδωσαν βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου στο Ναύπλιο, δείχνοντας την αγάπη και τη συμπαράσταση στην ομάδα μας. Τους καλεί να είναι πάντα κοντά στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, για να πετύχει τον στόχο της. Πάμε όλοι  μαζί, για να κάνουμε τον Παναρκαδικό μας πάλι μεγάλη ομάδα.

Ο πρόεδρος

Γιώργος Μάρκος"
ΠΗΓΗ : http://www.arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates