Social Icons

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-1 ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ




Οδυνηρή ήττα για την Καλαμάτα πού έχασε στο Κρανίδι από μία εκπληκτική Ένωση Ερμιονίδας μπροστά σε 600 περίπου φιλάθλους με σκορ 3-1.


Το σκορ άνοιξε στο 3 λεπτό με κεφαλιά του Λαζάρου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Στάικου. Ένα λεπτό αργότερα ο Σκαρλάτος με εκπληκτική κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 29 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση με τον Κανελλόπουλο που έπιασε σούτ από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 42 λεπτό σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά στον Κιοσσέ πού δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός. Στο 56 λεπτό σέντρα του Συμελίδη από δεξιά και ο Ντία έκοψε την τελευταία στιγμή πριν φτάσει η μπάλα στον Βλαχόπουλο. Στο 59 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Μπελεβέντη να σουτάρει λίγο άουτ από ευνοϊκή θέση.  Στο 66 λεπτό ο Στάικος έφτασε ανενόχλητος έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έδωσε την μπάλα στον Κανελλόπουλο πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια .  Στο 71 λεπτό ο Κανελλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-1 . Στο 80 λεπτό παραλίγο να διακοπεί ο αγώνας όταν οπαδοί των φιλοξενούμενων τα έψελναν στον δεύτερο βοηθό Κουτσόγιαννο και ο διαιτητής Σφακιανάκης μάζεψε τους βοηθούς στην σέντρα. Στο 81 λεπτό ο Σκαρλάτος αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε επικίνδυνο παίξιμο. Στην συνέχεια της φάσης ο Κανελλόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή βρήκε το δεξί δοκάρι του Κολοβούρη.  Στο 87 λεπτό ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή της Καλαμάτας η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Τσιμικλή για να γίνει το τελικό 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών)

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) : Πονηρός, Βλαχόπουλος  Κρίστο, ( 67 Τζιέρης), ,Λαζάρου, , Κολόκας , Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης,( 91 Βιρβίλης),  Κανελλόπουλος,( 92 Σχοινάς),  Δήμας, Θωμάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ  (Τάκης Σακελλαρόπουλος ) : Κολοβούρης, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης, Κατούτσι, Ντία , ( 82 Καλογερόπουλος), Τσιμικλής, Καραχάλιος, Μπελεβέντης, Καλατζής, Ρήγας ( 46 Πούτσι) Αθανασόπουλος ( 75 Τσιρίλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates