Social Icons

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, πρόκειται να διοργανώσει συνάντηση - συζήτηση με όλους τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στις δραστηριότητες (προπονήσεις ή αγώνες) των Μ.Ο. Νέων, Παίδων, Προπαίδων.

Επίσης, σε αυτή τη συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους ασχολούνται με το ΠΑΙΔΙΚΟ Ποδόσφαιρο.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στο ΓΟΝΕΑ, στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, στο ΜΙΚΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ και στις μεταξύ τους σχέσεις, λειτουργίες, συμπεριφορές, αλλά και πως μέσα από τη βελτίωσή τους, θα βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές, κυρίως όμως καλύτεροι χαρακτήρες και άνθρωποι.
Σχετικά θα μιλήσουν και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες οι κ.κ. Αποστολόπουλος Γιάννης - Πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδος, Παπαβασιλείου Ανδρέας - μέλος ΕΔ/ΕΠΣ Αργολίδας, Διατσίγκος Διονύσης - ενωσιακός προπονητής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/10/2013 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣΑ.
Καλούμε γονείς, προπονητές και όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν εκφράζοντας τις δικές τους απόψεις, παρατηρήσεις και προτάσεις για την κατά το δυνατό πιο ουσιαστική συνεργασία των εμπλεκομένων μέσα από την κατανόηση του ρόλου, την αρμοδιότητα και των υποχρεώσεων του καθενός (γονέας, προπονητής και παιδί αθλητής).

Για την ΕΠΣ Αργολίδας

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates