Social Icons

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 : ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΕ ΕΠΤΑ ΓΚΟΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Άνετη επικράτηση και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για την Ερμιονίδα 2012 αφού σκόρπισε στους ……
επτά ανέμους τον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου φιλοδωρώντας  τον με επτά γκολ. Τα μωρά του Θανάση Μαλτέζου έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους 150 περίπου φιλάθλους .Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Βασίλης Δημαράκης πέτυχε  τρία τέρματα.
 Αντίθετα η ομάδα του Ηλιοκάστρου προβλημάτισε με την απόδοση της και εάν δεν συνέλθει γρήγορα ( βέβαια αργεί ακόμα η έναρξη του πρωταθλήματος της Α2) η επιστροφή στην Β κατηγορία θα είναι αναπόφευκτη.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 12 λεπτό η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ηλιοκάστρου ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου και στην επαναφορά ο Τσάβο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 29 λεπτό ο Βασίλης Δημαράκης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της Ερμιονίδας. Ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μητρόπουλος από 40 μέτρα με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.Στο 51 λεπτό ο Σκεντεράι με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Νικεδήμα έκανε το 4-0. Στο 64 λεπτό ο Βασ. Δημαράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. Στο 79 λεπτό ο Βασίλης Δημαράκης πετυχαίνει χάτ τρίκ αφού με πλασέ πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ και έκτο της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα του  αγώνα έβαλε στο 92 λεπτό ο Ερ. Κοροντίνης με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής της συνάντησης ο Δ.Σκιαδάς ( Αργολίδας) με βοηθούς τους Ι.Αργύρης και Χ.Νότη οι οπίοι ήταν άψογοι

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012  ( Θ.Μαλτέζος) : Σχοινάς, Νικεδήμας, Δημαράκης Κ. , Στεργίου,( 60 Κρίστο Μέλσι) ,  Διαμαντής Βασιλ. ,Μητρόπουλος ( 66 Βλαχογιάννης),Διαμαντής Ευαγ.,( 72 Λαζάρου),  Τσάβο, Κοροντίνης,Σκεντεράι, Δημαράκης Βασίλ.
Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ :     Σαλογιάννης , Μέλλος, Τζανής ( 72 Οικονομόπουλος), Μπουγιούρας Ν., Δαγρές Ηλ., Φράγκος ( 59 Δορμπάρης), Κατσάβελλας, Αποστόλου , Μπουγιούρδας , Κονδύλης ,  ( 38 Μιχαήλ), Δαγρές Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates