Social Icons

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΧΑΙΑΣ


Ο Ατρόμητος Αχαίας όπως παρατάχτηκε στον τελικό του super cup

Πρώτος επίσημος αγώνας για την Ένωση Ερμιονίδας αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας τον Ατρόμητο Αχαίας στα πλαίσια του νέου κυπέλλου της Γ Εθνικής.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.


Η ομάδα της Ερμιονίδας ταξιδεύει στην Πάτρα με σκοπό να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και να γυρίσει με την χρυσή πρόκριση πού θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Όπως είναι γνωστό σε περίπτωση πρόκρισης  θα αντιμετωπίσει στο Κρανίδι   τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟ Βάρδας – Παναργειακού.

  Η ομάδα της Αχαΐας  από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ονομάζετε Ατρόμητος Αχαΐας και πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το super cup στην Αχαΐα επικρατώντας της Αναγέννησης Πατρών με 5-1. Σκόρερ για την ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου χρίστηκαν οι Ντόμας, Γ. Γραμματικόπουλος (δύο), Γκάτσης (δύο), ,

Για την ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου  αγωνίστηκαν οι : Τζουραμάνης (60' Μυλωνόπουλος), Χ. Βέρρας, Θωνιάτης, Σιδέρης (46' Λαμπρόπουλος), Τρίγκας, Ζέλιος (60' Λιβάνης), Βαβάτσικος (67' Αθανασίου), Ντόμας (68' Νικολόπουλος), Φούφουλας, Ν. Γραμματικόπουλος (46' Γκάτσης), Γ. Γραμματικόπουλος (60' Σαμπανέϊ).
Η έδρα της ομάδας είναι στο χωριό Λάππα ενώ από φέτος θα αγωνίζετε στο γήπεδο της Παναχαικής ( Κώστας Δαβουρλής)  αφού η πρώτη ομάδα της Αχαΐας θα αγωνίζεται στο Πανπελλοπονησιακό στάδιο. 
 
Το γήπεδο της Παναχαικής " Κώστας Δαβουρλής"



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates