Social Icons

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026

«Βόμβα» με Ταραντίλη η Κορωνίδα Κοιλάδας!

 Μετά την έναρξη της νέας εποχής στον πάγκο της Κορωνίδας Κοιλάδας με την πρόσληψη του Αδριανού Καχριμάνη, την ανανέωση συνεργασίας με Σαμαρά, Παπασταύρου, Βιρβίλη και Σπ.Κάλα η διοίκηση της ομάδας προχώρησε άμεσα στην πρώτη μεγάλη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον κορυφαίο σκόρερ της περσινής σεζόν στην Α1 Αργολίδας και στο Κύπελλο Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Γρηγόρη Ταραντίλη. Ο 32χρονος επιθετικός προέρχεται από μία ακόμη εντυπωσιακή χρονιά, καθώς σημείωσε συνολικά 25 γκολ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την εκτελεστική του δεινότητα.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο έμπειρος φορ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, αφού και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 είχε κατακτήσει την κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 28 τέρματα, αποδεικνύοντας τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά του μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η μεταγραφή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την Κορωνίδα, καθώς ο Ταραντίλης γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον της ομάδας. Τη σεζόν 2022-2023 είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της Κοιλάδας, καταγράφοντας 14 γκολ σε 28 συμμετοχές και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η επιστροφή του θεωρείται κίνηση ουσίας αλλά και υψηλού συμβολισμού για το νέο αγωνιστικό πλάνο που χαράσσεται υπό τις οδηγίες του Αδριανού Καχριμάνη. Στην Κορωνίδα εκτιμούν ότι η εμπειρία, η ποιότητα και κυρίως η επαφή του με τα δίχτυα μπορούν να αποτελέσουν καθοριστικούς παράγοντες στην προσπάθεια της ομάδας να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Κορωνίδα Κοιλάδας έκανε το πρώτο μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού και η επιστροφή του Γρηγόρη Ταραντίλη ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates