Social Icons

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΠΥΡΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ



Ένα γκολ του 32χρονου στράικερ των γηπεδούχων Δημήτρη Κούση στο 75 λεπτό ήταν αρκετό να δώσει το χρυσό τρίποντο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α1 Αργολίδας.


. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι γιατί βρέθηκαν απέναντι στον Αποστόλου ο οποίος είπε «όχι» σε τρείς κλασικές ευκαιρίες για γκολ

Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο 15 λεπτό όταν ο Γιάννης Καλυβόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κορδαλή ο οποίος εξαπέλυσε δυνατό σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 20 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Τροιζηνιακό όταν ο Σταύρου βρέθηκε στην περιοχή σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Αποστόλου. Στο 31 λεπτό ο Δρούλιας σέντραρε από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κούση , κεφαλιά του τελευταίου  και η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καλυβόπουλου. Στο 36 λεπτό ο Cojocaru έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τους γηπεδούχους μπροστά το σκορ όταν μετά από σέντρα  τον Freitas  από δεξιά βρέθηκε σε θέση βολής μπροστά από τον τερματοφύλακα του Τροπιζηνιακού το πλασέ πού έκανε η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 53 λεπτό ο Σταματέλος μπήκε μόνος του από αριστερά ,σούταρε και ο Αποστόλου απέκρουσε σωτήρια κρατώντας το μηδέν για την εστία του. Νέα μεγάλη απόκρουση του Αποστόλου για τους γηπεδούχους όταν στο 63 λεπτό αποσόβησε σίγουρο γκολ σε σουτ του Σταύρου.Λύτρωση για τους γηπεδούχους στο 75 λεπτό όταν ο Δρούλιας με μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε τον Κούση πού μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλυβόπουλου ανοίγοντας το σκορ. Στο 83 λεπτό μπαλιά του Δρούλια στον Κούση μέσα στην περιοχή σουτ του τελευταίου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Freitas ο Cojoraru σηκώθηκε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλυβόπουλου άουτ.

Ο διαιτητής της συνάντησης  Π.Καπετάνιος ήταν άριστος

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Γιώργος Χορμής) : Αποστόλου, Κωτσαράς, Slavov, Δώρας, Τσιρτσίκος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, ( Αποστόλου Αν.),Cojocaru, Κούσης, ( 90 Βοριάς), Freitas, Δρούλιας.

Τροιζηνιακός ( Φάσιας Νικόλαος) : Καλυβόπουλος Π., Κατσέλη, Δελαπόρτας, Σωτηράκης, Κορδαλής, Σταματέλος, Καλυβόπουλος Ι., Σαραντόπουλος, Μιλόσεβιτς ( 58 Δρούγκας), Σταύρου, Καπετανκωνσταντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates