Social Icons

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟ ΤΣΑΝΑ ΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΜΕ 5-1



Ο Τσάνας στο 9 λεπτό ανοίγει τον χορό των γκολ.( Φωτό Ben Ntouaier)


 Πριν από 23 χρόνια έχε βγει η ταινία «Χορεύοντας με τους
λύκους» και έκανε μεγάλη επιτυχία. Το Σάββατο ο τετράστερος Τσάνας ( 4 γκολ ) και η παρέα του χόρεψαν τους λύκους ( Νέοι Παναργειακού) φιλοδωρώντας τους με πέντε γκολ και οδήγησαν  την ομάδα των Σπετσών σε μία νέα επιτυχία πού φέρνει την ομάδα πιο κοντά στην κατάκτηση της μίας εκ των δύο θέσεων πού οδηγούν στην  Α1 κατηγορία. Ο αγώνας έγινε κάτω από συνεχή βροχή και το παρακολούθησαν περίπου 120 ηρωικοί φίλαθλοι οι οποίοι ανταμείφτηκαν από θέαμα με πολλές ευκαιρίες και έξι πανέμορφα γκολ .

Στο 9 λεπτό ο Τριπολιτσιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσάνας με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 14 λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι πού εκτέλεσε ο Ζουμπουλάκης κάνοντας το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 57 λεπτό σέντρα του Τριπολιτσιώτη ο Τσάνας είχε βγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 66 λεπτό ο Τσάνας με πέναλτι ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0 για να μειώσουν οι Νέοι του Παναργειακού στο 74 λεπτό με σουτ του Βερβενιώτη.  Ο θρίαμβος για τους «νησιώτες» ολοκληρώθηκε με ένα γκολ ποίημα στο 86 λεπτό όταν σε αντεπίθεση των Σπετών ο Ζουμπουλάκης έβγαλε συρτή σέντρα από αριστερά ο Μuho άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Τσάνας ολοκλήρωσε το θρίαμβο για την ομάδα του.

Ο διαιτητής της συνάντησης Παύλος Τσιτουρίδης δεν αντιμετώπισε προβλήματα και είχε άψογη διαιτησία.

ΣΠΕΤΣΕΣ : Μουράτης, Kubeja, ( 57 Γιώργος), Thano ,Κρεμμύδας, Μάστορας, ,( 67 Βασιλόπουλος).,Παπαδέας, Κομπώγιωργας , ,Ζουμπουλάκης, Τσάνας,,  Τριπολιτσιώτης , Αλιφαρμάκης. ( 46 Muho )

ΕΡΑΣΙΝΟΣ/ΝΕΟΙ ΠΑΝ/ΚΟΥ :  Κυριακόπουλος, Παναγιώτου, Μαυρομμάτης, Στρατηγάκης,( 57 Μπουντούρης).  Παναγόπουλος, Πούλος,( 62 Panos)  Καρούτης,( 46 Παπαμάρκου),  Μουγιακάκος, Βερβενιώτης, Κοσμάς, Γκουριώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates