Social Icons

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ, 1-0 ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ




Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας   βρίσκεται ο Ποσειδώνας Διδύμων  μετά την μεγαλειώδη νίκη του επί
των Μεθάνων  σε συνδυασμό με την ήττα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Τροιζηνιακού στο Κοτσοπόδι από τον τοπικό ΠΑΟΚ με 3-0.
Ο Γιάννης Πάλλης
 με την σωστή δουλειά και σοβαρή προσπάθεια που κάνει, έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο σύνολο που θα το ζήλευαν ακόμη και ομάδες της Δ΄ Εθνικής. Ο Ποσειδώνας Διδύμων  έχει την τύχη να έχει στις τάξεις του εκτός από καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες κάτι το οποίο κάνει πιο εύκολο το έργο του προπονητή.


Στο αγωνιστικό τώρα ένα γκολ στο 2 λεπτό από τον 16χρονο Κωσταντίνο Κιρτάκη ήταν αρκετό να δώσει την πολύτιμη νίκη στους γηπεδούχους

Διαιτητής : Ζώης ( Αργολίδας)

Ποσειδώνας Διδύμων : Κοτσοβός , Μπροδήμας , Μπάρδης ,Τασσιόπουλος, (52 Tressa) , Κιρτάκης ,Στεργίου , Μητρόπουλος ,( 56 Πάλλης ),  Προσύλης Δημ, Προσύλης Γεωρ, ( 80 Οικονομόπουλος ) ,Κονδύλης , Δημαράκης.

Μέθανα : Καραγιάννης ( 17 Βλάχος), Λεβειδιώτης, ( 75 Παπουτσής ), Λεσιώτης , Παντελής , Imbro, Λάφης, Τσαρούχας,( 87 Τσαρούχας) , Τσομώκος, Γεωργακάκης, Daniel , Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates