Social Icons

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ανώτερη η Λέρνα κέρδισε δίκαια τον Ποσειδώνα στα Δίδυμα με 4-1.




Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Ποσειδώνας Διδύμων
στην έδρα του από την ανώτερή του Ενωση Λέρνας. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν όμως η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων σε όλους τους τομείς ήταν εμφανής και κέρδισαν δίκαια.

Στο λεπτό κόρνερ του Χατζησοφρωνίου από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Παππά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χρήστου ανοίγοντας το σκορ. 0-1.
Στο 18΄λεπτό δυνατός σουτ του Κοτσωβού από το ύψος της μεγάλης περιοχής υποχρέωσε τον Κατσαούνη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
Στο 20΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπιότη από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Όμως ο διαιτητής Νενεκούμης συμβουλεύτηκε τον πρώτο βοηθό Αργυρόπουλο και ΣΩΣΤΑ έδειξε φάουλ περίπου δέκα πόντους έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μυργιώτης στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χρήστου.
Στο 24΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου λίγο έξω από την περιοχή του Αντωνόπουλου έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κατσαούνη.
Στο 33΄λεπτό ο Γιάννος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά η μπάλα πέρασε από πόδια επιθετικών και αμυντικών για να καταλήξει στην αριστερή γωνία του Χρήστου και να γίνει το 0-2.
Στο 36΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-3 όμως το σουτ του Μυργιώτη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου.
Στο 38΄λεπτό ο Μυριώτης μετά από μπαλιά του Καμπιότης πλάσαρε τον Χρήστου στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 44΄λεπτό σουτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε προσωρινά ο Παππάς η μπάλα έφτασε στον Μπροδήμα ο οποίος με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κατσαούνη για να μειώσει το σκορ σε 1-2.
Στο 47΄λεπτό κεφαλιά του Αντωνόπουλου μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κατσαούνης.
Στο 50΄λεπτό δυνατό σούτ του Παππά η μπάλα άουτ,
Στο 52΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννου , έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χρήστου.
Στο 58΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 2-2 όταν ο Αντωνόπουλος με μακρινή μπαλιά έβγαλε τον Κέλλη τετ α τετ με τον Κατσαούνη πού πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Λέρνας.
Στο 63΄λεπτό ο Μυριώτης έφυγε από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Χρήστου ανεβάζοντας το σκορ στο 1-3.
Στο 72΄λεπτό κόρνερ του Χατζησοφρωνίου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Παππά πού σούταρε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Κατσίρης έκανε το τελικό 1-4.
Ποσειδώνας Διδύμων ( Ν.Μυτροσύλης)  Χρήστου, Μπροδήμας, Προσύλης ,( 75΄Αποστόλου), Κοτσοβάς, Α.Κονδύλης,( 46΄Μούγιος),  M.Tresa, Κέλλης, Σ.Κονδύλης, Μέλση. Αντωνόπουλος  Hida.
Ένωση Λέρνας : Κατσαούνης, Καμπιώτης, Διαμαντής, Μπόμπος, Παππάς, Αντωνιάδης, Κρεμύδας, Χατζησοφρωνίου, Μυριώτης ( 72΄Λιαγκριδώνης), Γιάννος ( 75΄Ισούφη), Αιβαλιώτης ( 60΄Κατσίρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates