Social Icons

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Οι "Πειρατές" του Θ.Στάικου άλωσαν και το Αργος. Κέρδισαν 1-0 τον Παναργειακό.

Οι  «Πειρατές » του Θανάση Στάικου πέρασαν
και από το Αργος κερδίζοντας στο ντέρμπι του Αργολικού ποδοσφαίρου τον Παναργειακό με 1-0. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Παναργειακού ο οποίος μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε πετύχει το μοναδικό γκολ των «Λύκων» απέναντι στην σημερινή του ομάδα.

Στο 13′ λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα άουτ. Στο 22΄λεπτό την ίδια τύχη σουτ του Αγγελόπουλου. Στο 28΄λεπτό ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σαχσανίδης πρόλαβε και μπλόκαρε πριν γίνει απειλητικός ο Τσόφλιος. Στο 30΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Τριμπόνια να ανοίξει το σκορ αλλά δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 57΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το γήπεδο του Άργους όταν ο Αποστολίδης με μία μαγική ενέργεια  έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Τσόφλιος πού καραδοκούσε με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 0-1.
Παναργειακός ( Λ.Κούρος) : Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μηλιώτης, Σιάτρας, Γκάμπριτς, Πούτση, Αγγελόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης (80′ Φίλης), Καλογέρης (75′ Ανδριόπουλος), Κυριακόπουλος (60′ Φωκαϊδης)
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Παπαϊωάννου, Κιοσές, Σκεντεράι (88′ Παιδάκης), Παλαιοπάνος, Τσόφλιος (76΄Σελμανάι), Αποστολίδης, Τριμπόνιας (89′ Νώτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates