Social Icons

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τέσσερα στα τέσσερα ο Πορτοχελιακός- Κέρδισε άνετα τον Παμμηδεατικό με 1-0.





Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες
πέτυχε ο Πορτοχελιακός απέναντι στον Παμμηδεατικό και απέδειξε για άλλη μία φορά πώς είναι το μεγάλο αφεντικό στην κατηγορία και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στην κατηγορία πού ανήκει και αυτή δεν είναι άλλη από την  Α1 Αργολίδας.
 Η ομάδα του Πορτοχελίου επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ χάρη σε ένα γκολ πού πέτυχε από τα αποδυτήρια μόλις στο 40 δευτερόλεπτό ο Δημήτρης Κοξίδης με ανάποδο ψαλιδάκι ύστερα από σέντρα από δεξιά του Ι.Ευ.Ζαραφωνίτη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων έκλεισαν τους αντιπάλους τους στην περιοχή τους χάνοντας τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα.
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με την μία ευκαιρία να χάνετε η μία πίσω από την άλλη με πρωταγωνιστές είτε τον Λούμη είτε τον Λαζάρου είτε τον Αβραντά . Μάλιστα ο Τελευταίος μαζί με τον Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης είδαν επιθετικές τους προσπάθειες να καταλήγουν στα δοκάρια του Μυλονόπουλου. 

Επόμενος αντίπαλος του Πορτοχελιακού είναι η νεανική ομάδα του Α.Ο.Λευκακίων , αγώνας πού θα γίνει το Σάββατο ( 05/11- 18:00) στο γήπεδο του Δρεπάνου.

Πορτοχελιακός  : Σχοινάς, Κοξίδης, Μεμάλι, ( 65΄Ι.Δ.Ζαραφωνίτης), Zerja, Κ.Κουτσοποδιώτης, Λούμης, Sallaku, ( 46΄Νικεδήμας), Ι. Ευ.Ζαραφωνίτης, Λαζάρου, Ι. Εμ.Ζαραφωνίτης, Αβραντάς. ( 83΄Σμαρνάρας).
Παμμηδεατικός : Μυλονόπουλος, Οικονόμου, Τσώνης, Μιχαλόπουλος, Μπακάλης, Καραχάλιος, Κουτσονικολής, Σταμοδήμος, Μούντριζας, ( 56΄Μερμίγκης), Καλογερόπουλος, Κολιατσόπουλος ( 46΄Μαστοράκος). 

Φωτό








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates