Social Icons

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε… περίπατο η Ενωση Ερμιονίδας.

 Σε… περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Αργολίδας  η Ενωση

Ερμιονίδας , καθώς συνέτριψε με 5-1 την Κορωνίδα Κοιλάδας  στο γήπεδο της Ερμιόνης . Έτσι υποχρέωσε τους «κυανόλευκους» στην πρώτη τους ήττα και πλέον φιγουράρει μόνη στην κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 16΄λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Τρμπόνια .Πέντε λεπτά αργότερα ο Μεχμετάι με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 39΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με σουτ του Ι.Κάλα ύστερα από σέντρα του Γιαννακόπουλου. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Μαυρομάτης με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.Στο 67΄λεπτό ο Λελούδας με σουτ  μέσα από την περιοχή έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε ο Τριμπόνιας στο 79΄λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γεώργιος Αρχοντάκης): Πίνης, Στεργίου (89’ Μπάρδης), Μαυρομμάτης (83’ Αμπελάς), Μεχμετάι, Καρδάμης, Παρέδες, Τριμπόνιας (89’ Λαπούσι Κλ.), Γκολφινόπουλος, Σεφερλής (80’ Τσούκας), Λελούδας (89’ Φουρνάρος Β.), Δεστές.

ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ (Δημήτριος Μπατάκος): Πονηρός, Καλύβας, Βιρβίλης, Κάλα Κ. (58’ Κιοσσές), Καράι, Γιαννακόπουλος, Τζιέρης, Μπάζος Κ. (80’ Μπάλλα) Κάλα Ι., Αλεξανδρής, Τοπάλι (58’ Τζαφέρι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates