Social Icons

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας : Κυκλοφόρησαν οι κάρτες μέλους.

 «Μια ομάδα, μια οικογένεια, ενότητα και κοινός στόχος». Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει για την ΑΕ Ερμιονίδας και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας! Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας στο γήπεδο! Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Πληροφορίες μπορείτε να έχετε από τα μέλη της διοίκησης της ομάδα μας. Εισιτήρια διαρκείας θα δίνονται και τη Δευτέρα (14/10), πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας. 

Όπως στα μέχρι τώρα παιχνίδια, σας περιμένουμε στις κερκίδες και στη συνέχεια της τρέχουσας σεζόν, η οποία αναμένεται γεμάτη συγκινήσεις και σπουδαία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και στο Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο σύλλογός μας, με σύνθημα «Μια ομάδα, μια οικογένεια, ενότητα και κοινός στόχος, μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία, όλοι μαζί μπορούμε πολλά…», σας καλεί να κλείσετε θέση για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Η ιστορία γράφεται στο γήπεδο με τον κόσμο μας ενεργό και πάντα κοντά στον σύλλογό μας, με αγάπη, πίστη και αφοσίωση! Στηρίξτε την ΑΕ Ερμιονίδας, προσφέροντας έξτρα δυναμική στους παίκτες και στους προπονητές...

Η ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά το κατάστημα «Μπογιατζής» (Βουλκανιζαντέρ, ελαστικά & ζάντες) και τους φούρνους «Καραγιάννη» (Bakery&Pastry, Handmade Pleasure) ως τους μεγάλους μας χορηγούς στις κάρτες διαρκείας και στις εμφανίσεις (μαζί με το υπόλοιπο αθλητικό υλικό) της ομάδας μας.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί ξεχωριστά ως χορηγοί στις κάρτες διαρκείας τα καταστήματα «Φρουτεμπορική» (Δεβελέκος Δημήτριος), Νίκο Κρητικό (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αυτοματισμοί), «Φως και Τέχνη» (Σιώρας Θεόδωρος), «Κρεοπωλείο Αφοί Ζωγράφου», «Γερμανός» (Κρανίδι), «Παραδοσιακό» (ποιοτικό γλυκό, παγωτό), , «Alpha Line Services» (απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, βιοκαθαρισμοί, απώθηση πτηνών και φιδιών με υγειονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες), τους Καζάκη Σάκη (υδραυλικές και θερμικές εγκαταστάσεις, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, εγκαταστάσεις σε πισίνες), και το ξενοδοχείο «Philoxenia Ganosis».

Η συμβολή και η προσφορά των χορηγών-υποστηρικτών μας είναι υπερπολύτιμη για την ομάδα μας. Η στήριξη σας μας προσφέρει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου με στόχο η ΑΕ Ερμιονίδας με στόχο την ανάπτυξη κάτι που έχει θετικά αποτελέσματα και στην κοινωνία μας. Είμαστε υπόχρεοι για τη βοήθεια σας, αποτελείτε ισχυρούς συμπαίκτες στη πορεία μας και στη δουλειά που γίνεται στην ανδρική ομάδα, αλλά και σε επίπεδο ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates