Social Icons

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Α.Ο.Κρανιδίου : Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος αυτής της οδύσσειας , της ανέγερσης του κλειστού γυμναστηρίου στο Κρανίδι!!

 Αγαπητοί συμπολίτες είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι χθες στις 4/9 εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ερμιονίδας, για το έργο «ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΓ – 182 (ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ Γ.Γ.Α.) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις ενέργειες που πράξαμε ως Δ.Σ του Α.Ο.Κ από τις 29/11/22 και μετά, διευκρινίζοντας ότι ο σύλλογος μας από το 2004 προσπαθούσε ανελλιπώς και σύσσωμος με την κάθε εκάστοτε αρχή των προηγούμενων ετών.
Επί Δημαρχίας κ. Καμιζή Δημήτρη έγινε η δωρεά του οικοπέδου από τον αείμνηστο Κώστα Δημότση - Έλληνα και επί Δημαρχίας του αείμνηστου Δημήτρη Σφυρή εγκρίθηκαν οι όροι δόμησης του Κλειστού Γυμναστηρίου τύπου ΚΓ-182 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, παρόλο όμως που κατέβαλαν τα μέγιστα αμφότεροι, λόγω διαφόρων συγκυριών δεν καρποφόρησαν οι συντονισμένες προσπάθειες μας.
29/11/22
Τριμελείς επιτροπή του Α.Ο.Κ ( Αποστόλης Κούτσης, Καϊμασίδης Συμεών, Γιδόπουλος Αργύρης) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη , ο οποίος όχι μόνο εισάκουσε αλλά και ενστερνίστηκε το αίτημα μας για πραγματοποίηση μελέτης Κλειστού Γυμναστηρίου στο κτήμα της δωρεάς του αείμνηστου Κώστα Δημότση - Έλληνα.
Η πραγματοποίηση της μελέτης καθώς και η έγκριση της από την Περιφέρεια μετά της επιμονής και ταχειών ενεργειών από τον Δήμαρχο της Ερμιονίδας ,έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία διότι το έργο αυτό θεωρήθηκε ως ώριμο και μπόρεσε να εισαχθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
20/2/24
Τριμελής επιτροπή του Α. Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ( Αποστόλης Κούτσης, Καϊμασίδης Συμεών, Καμπούρης Γρηγόρης) μαζί με τον προτρέποντα κ Κώρο Πέτρο ταμία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ επισκεφθήκαμε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αργολίδας κ. Μαντζούνη Ιωάννη ο οποίος υποστήριξε θερμά την αναγκαιότητα της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι και έπραξε τα μέγιστα προς την θετική εξέλιξη του εν λόγω θέματος μας.
13/3/24
Διμελής επιτροπή του Α. Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ( Αποστόλης Κούτσης, Καϊμασίδης Συμεών) μαζί με τον κ Κώρο Πέτρο ταμία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ επισκεφθήκαμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Λιόλιο Ευάγγελο και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΟΚ Ντίνο Σβερκούνο. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ μας υποδέχτηκε εγκάρδια ενστερνίζοντας τον σκοπό της στέγασης των ακαδημιών μας, τονίζοντας την σημασία ,το ότι έχει τελεσθεί η μελέτη από τον Δήμο Ερμιονίδας. Μας υποσχέθηκε να πράξει τα μέγιστα ώστε να δώσει ένα τέλος στον επί 34 χρόνια Γολγοθά μας, της κατασκευής του κλειστού Γυμναστηρίου Κρανιδίου, και τηρώντας τα ειπωθέντα του, μεταβίβασε με σθένος το αίτημα μας στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ Πτωχό Δημήτρη.
Εν κατακλείδι θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν μέχρι τώρα ,ελπίζοντας να είναι δίπλα μας μέχρι το τέλος αυτής της οδύσσειας , της ανέγερσης του κλειστού γυμναστηρίου στο Κρανίδι που θα είναι ένα κόσμημα για την Ερμιονίδα και συνάμα ένας πόλος έλξης για την νεολαία μας προς τον αθλητισμό και τις αρετές που απορρέουν από αυτόν !
Ευχαριστούμε από καρδίας , τον κ Κώρο Πέτρο ταμία της Ε.Σ.Κ.Α.Κ, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Λιόλιο Ευάγγελο και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΟΚ Ντίνο Σβερκούνο, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αργολίδας κ. Μαντζούνη Ιωάννη, τον κ Γανώση Αναστάσιο Περιφερειακό σύμβουλο , φυσικά τον κ Πτωχό Δημήτρη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που επισφράγισε την έγκριση αλλά κυρίως τον κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη Δήμαρχο Ερμιονίδας που χωρίς την εγκάρδια συνδρομή του δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το κρίσιμο σημείο, λίγα βήματα πριν την πραγματοποίηση του έργου!
Εκ του Δ.Σ Α.Ο.Κρανιδίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates