Social Icons

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Συνεχίζει στην επόμενη φάση η Ερμιονίδα.Η ΕΠΟ ανακάλεσε την δήλωση συμμετοχής του Ιωνικού.

Δεν θα πραγματοποιηθεί, τελικά, το παιχνίδι της ΑΕ Ερμιονίδας απέναντι στον Ιωνικό για τη β’

φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, ματς που 

είχε οριστεί από την ΕΠΟ να διεξαχθεί την Κυριακή (8/9), στις 16:30, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, ο αγώνας ματαιώθηκε κατόπιν ανάκλησης της δήλωσης συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος (αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 17085/04.09.2024) της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ 1965.

Νωρίτερα, ο Ιωνικός υπέβαλλε την παραίτησή του από το πρωτάθλημα της Super League 2 και αμέσως κίνησε τη διαδικασία για να παίξει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά. Έτσι, ανακλήθηκε και η δήλωση συμμετοχής του στο Κύπελλο Ελλάδος Betsson, καθώς στη συγκεκριμένη διοργάνωση μπήκε στην κληρωτίδα ως σύλλογος της Super League 2.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕ Ερμιονίδας θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στη σπουδαία διοργάνωση από την 3η φάση και θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα στις 15 (ή 14) Σεπτεμβρίου, ξανά ως γηπεδούχος.

Η ΑΕ Ερμιονίδας, βάσει της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου, πέρασε από την α’ φάση (7ο γκρουπ) χωρίς αγώνα. Στη β’ φάση (6ο γκρουπ) ο σύλλογός μας κληρώθηκε με τον Ιωνικό, αλλά το παιχνίδι ματαιώθηκε. Στις δυο πρώτες φάσεις μπήκαν και γεωγραφικά κριτήρια στην κλήρωση.

Η ομάδα μας υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, καταθέτοντας στην ΕΠΣ Αργολίδας και στην ΕΠΟ τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η ΑΕ Ερμιονίδας θα αγωνιστεί στη σπουδαία διοργάνωση ως φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας (κάτι που έχει συμβεί και με άλλες Ενώσεις) για τη σεζόν 2023-24, καθώς ο Παναργειακός, ομάδα που είναι η κάτοχος του τροπαίου, θα συμμετάσχει στον θεσμό ως σύλλογος της Super League 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates