Social Icons

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κρανίδι για το κύπελλο Ελλάδας η Ερμιονίδα-Θα τιμηθεί ο Θανάσης Στάικος.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (15/9), στις 16:30, στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος  Betsson, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, απέναντι σ’ έναν λαμπερό σύλλογο, ο οποίος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 και έχει στόχο να βρεθεί ξανά στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ στη β' φάση της διοργάνωσης επικράτησε με σκορ 11-0 του Σπάρτακου Γραικοχωρίου (ομάδα της α' κατηγορίας ΕΠΣ Θεσπρωτίας), στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας.

Ο σύλλογός μας θα πει «καλημέρα» στη νέα σεζόν μ’ ένα σπουδαίο ματς, που έχει ιστορικό και γιορτινό χαρακτήρα για την ομάδα μας και όλη την Ερμιονίδα. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογός μας θα βραβεύσει, πριν απ'  τη σέντρα της αναμέτρησης, τον Θανάση Στάικο, για όσα έχει προσφέρει ο 43χρονος τεχνικός στην ΑΕ Ερμιονίδας, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Θανάσης Στάικος έδωσε πολλά στην ομάδα μας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Με εφόδια τη συνέπεια, την εργατικότητα και το ομαδικό πνεύμα, πέτυχε σπουδαία πράγματα με τον σύλλογό μας, είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο της Ερμιονίδας, παραμένοντας πάντα μέλος της οικογένειάς μας.

Από την ΑΕ Ερμιονίδας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, έχοντας κάτσει πρόσφατα και στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. «Είμαστε υπερήφανοι για τον τεχνικό και για τον άνθρωπο Θανάση Στάικο», είχε τονίσει ο σύλλογός μας με ανακοίνωσή του, όταν ο 43χρονος τεχνικός έκανε το μεγάλο «βήμα» προπονητικά και ανέλαβε τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι αγώνες της γ’ φάσης της διοργάνωσης έχουν χαρακτήρα νοκ-άουτ και αν χρειαστεί θα υπάρξει παράταση ή και πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί, θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στη δ’ φάση από νέα κλήρωση που θα διεξαχθεί από την ΕΠΟ. Από τη δ’ φάση εισέρχονται στον θεσμό οι ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι από την 5η ως τη 12η θέση της Super League 1, συν τις νεοφώτιστες Athens Kallithea και Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates