Social Icons

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Κορωνίς Κοιλάδας: "Απάντηση στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του κ. Αγρίμη Παναγιώτη ".

 Πάγια τακτική της ομάδας μας και εμένα προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια, ήταν να μην απαντάμε σε προκλήσεις, ψεύδη και συκοφαντίες που κατά καιρούς εκτοξεύονται εναντίον της.

Όμως επειδή αυτό εκλαμβάνεται από ορισμένους ως αδυναμία και για την αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στις κατηγορίες και στα ψεύδη που εκτόξευσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αγρίμης Παναγιώτης εναντίον της Διοίκησης της ομάδας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο εκεί.
Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας που διεξήχθη την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, συζητήθηκε κατόπιν σχετικής αίτησής μας, το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Γηπέδου Κοιλάδας σαν 1η έδρα και του Δημοτικού Γηπέδου Κρανιδίου σαν 2η έδρα στην ομάδα μας, για την αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδο του Α’ Τοπικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλου 2024-2025.
Οι λόγοι που μας ώθησαν να αιτηθούμε το Δημοτικό Γήπεδο Κρανιδίου σαν 2η έδρα της ομάδας μας είναι οι εξής:
1. Κατόπιν αυτοψιών που πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κοιλάδας δύο διαφορετικές εταιρείες κατασκευής γηπέδων συνθετικού χλοοτάπητα τα έτη 2021 και 2024, διαπιστώθηκε φθορά του συνθετικού χλοοτάπητα, που τοποθετήθηκε το έτος 2006, η οποία δεν επιδέχεται καμία επιδιόρθωση. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω συνθετικός χλοοτάπητας είχε 5 έτη εγγύηση, ενώ μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει 18 χρόνια που βρίσκεται σε διαρκή χρήση και είναι πλέον επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών της ομάδας μας. Αυτά τα 18 χρόνια έχουν γίνει επανειλημμένες συντηρήσεις του χλοοτάπητα με ρίψεις καουτσούκ και χτενίσματος.
2. Έως το τέλος του 2024, θα ξεκινήσουν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΠΣ Αργολίδας και τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες κατασκευής των νέων αποδυτηρίων του Δημοτικού Γηπέδου Κοιλάδας, κάτι το οποίο συνεπάγεται σημαντικές δυσκολίες στην διεξαγωγή αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου για κάποιο χρονικό διάστημα.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Αγρίμης Παναγιώτης, μεταξύ άλλων είπε ότι ήταν Πρόεδρος της ομάδας μας από το έτος 2010 έως το έτος 2017.
Επίσης ο κ. Αγρίμης ισχυρίστηκε ότι το έτος 2017, μας παρέδωσε ως νέα Διοίκηση του Συλλόγου, ένα γήπεδο στολίδι και ότι η σημερινή Διοίκηση δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το Δημοτικό Γήπεδο Κοιλάδας τα τελευταία 7 χρόνια.
Οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι ψευδέστατοι, κάτι το οποίο είναι εύκολο να αποδειχτεί.
Παρακάτω αναφέρουμε επιγραμματικά μόνο τις σημαντικότερες εργασίες συντήρησης του γηπέδου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις Διοικήσεις της ομάδας μας τα τελευταία 7 χρόνια και παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό για το πώς παραλάβαμε το γήπεδο το έτος 2017 και πως είναι σήμερα μετά τις εν λόγω εργασίες.
Πραγματοποιήθηκαν λοιπόν με την συνδρομή χορηγιών και με ιδίους πόρους τα εξής: αλλαγή του κατεστραμμένου προστατευτικού διχτυού περιμετρικά του γηπέδου, κατασκευή τοιχίου πίσω από την νότια εστία του γηπέδου με σκοπό την αποφυγή εισροής των βρόχινων υδάτων εντός του αγωνιστικού χώρου, επίστρωση με θίλιπρο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου των αποδυτηρίων (αφού όταν έβρεχε δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση εντός των αποδυτηρίων), επιδιόρθωση και βάψιμο πάγκων ομάδων, κατασκευή νέου πάγκου για γιατρό και παρατηρητή αγώνων, προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού (απινιδωτή, φορείο κ.λ.π.), συντήρηση και βάψιμο των κτηριακών εγκαταστάσεων, βάψιμο και συντήρηση της κερκίδας του γηπέδου και αντικατάσταση όλων των καθισμάτων αυτής με καινούργια.
Επίσης όπως προαναφέραμε, έχει δημοπρατηθεί η κατασκευή νέων κτηριακών εγκαταστάσεων (αποδυτηρίων), με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας, ένα έργο που θα ολοκληρωθεί εντός του 2024.
Επιπρόσθετα το έτος 2023, σε συνεργασία με την Κοινότητα Κοιλάδας και τον Δήμο Ερμιονίδας, δηλώθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις του Γηπέδου Κοιλάδας στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Σημειωτέον ότι ορισμένα από τα μέλη της παρούσας Διοίκησης, ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας και την περίοδο 2005-2008, όταν κατόπιν ενεργειών τους κατασκευάστηκαν τα μεγάλα έργα στο γήπεδό μας (περίφραξη γηπέδου, συνθετικός χλοοτάπητας, κερκίδα 400 θέσεων και τοποθέτηση των προβολέων), με δωρεά του μεγάλου χορηγού μας, της Οικογένειας ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΛΙΤΤΑΣ ΛΙΒΑΝΟΥ.
Οπότε το έτος 2010, όταν ο κ. Αγρίμης Παναγιώτης ασχολήθηκε με την διοίκηση της ομάδας μας, παρέλαβε ένα γήπεδο στολίδι, με καινούργιες κατασκευές οι οποίες πρόσφατα είχαν ολοκληρωθεί.
Επίσης κάποια από τα μέλη της παρούσας διοίκησης της ομάδας μας, που σήμερα κατηγορεί ο κ. Αγρίμης, ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την περίοδο 2010 -2017, όταν ασκούσε διοίκηση ο ίδιος, χωρίς τότε να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ τους.
Επισυνάπτονται φωτογραφίες που αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για την κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα διοίκηση το γήπεδο της Κοιλάδας το έτος 2017 από την διοίκηση του κ. Αγρίμη Παναγιώτη και πως είναι σήμερα.
Κερκίδα και σκαλιά το 2017
Κερκίδα και σκαλιά το 2024
Ο αγωνιστικός χώρος και ο περιβάλλων χώρος των αποδυτηρίων με βροχή το 2017
Ο περιβάλλων χώρος των αποδυτηρίων το 2024
Η κατάσταση του κατεστραμμένου προστατευτικού διχτυού περιμετρικά του γηπέδου το 2017
Το προστατευτικό δίχτυ περιμετρικά του γηπέδου το 2024
Τέλος, αφού ο κ. Αγρίμης Παναγιώτης μπήκε στην διαδικασία να αφήσει αιχμές και υπονοούμενα εναντίον της παρούσας διοίκησης, του υπενθυμίζουμε σε ποια κατάσταση βρήκαμε την ομάδα το έτος 2017, όταν μας παρέδωσε την Διοίκηση του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα, αναλάβαμε την ομάδα η οποία μόλις είχε τερματίσει στην 12η θέση του Πρωταθλήματος, μετά από συνεχείς πιέσεις και προτροπές του ιδίου, αφού αυτός δεν μπορούσε πλέον να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό ατόμων για την στελέχωση της Διοίκησης.
Αναλάβαμε μια ομάδα με 5 – 6 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και απ’ αυτούς οι περισσότεροι ήταν αρνητικοί να αγωνιστούν.
Αναλάβαμε μια ομάδα χωρίς αθλητικό υλικό (ρουχισμός, μπάλες, όργανα προπόνησης κ.λ.π.).
Αναλάβαμε μια ομάδα που δεν είχε υποβάλλει φορολογική δήλωση καμία χρονιά από το έτος 2010 μέχρι το 2017, κάτι το οποίο μας ανάγκασε να προβούμε σε αναδρομικές φορολογικές δηλώσεις των προηγούμενων ετών, με πολύ σημαντική οικονομική επιβάρυνση.
Και μάλιστα δεν βρέθηκε λογιστής από την Ερμιονίδα για να αναλάβει τα λογιστικά της ομάδας μας, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Αγρίμης, αφού και ο ίδιος είχε απευθυνθεί σε κάποιους.
Αναλάβαμε μια ομάδα που δεν είχε σφραγίσει τα βιβλία της στο αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως ορίζει ο Νόμος.
Επίσης ο κ. Αγρίμης μας είχε διαβεβαιώσει εγγράφως ότι η ομάδα μας το έτος 2017, δεν είχε οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη προς τρίτους, εκτός από το ποσό των 2.000€ για εργασίες κατασκευής του κτηρίου των νέων αποδυτηρίων.
Όμως παρά τις έγγραφες διαβεβαιώσεις του κ. Αγρίμη, κατά καιρούς εμφανίστηκαν ποδοσφαιριστές, προμηθευτές, κέτερινγκ και διάφοροι επαγγελματίες, οι οποίοι ζητούσαν να λάβουν από την ομάδα μας, οφειλές προηγούμενων ετών.
Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς μας παρέθεσαν τα αντίστοιχα παραστατικά των οφειλών που ισχυρίζονταν ότι είχε προς αυτούς η ομάδα μας.
Παρά την οικτρή κατάσταση στην οποία αναλάβαμε την ομάδα μας το έτος 2017 από τον κ. Αγρίμη, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, καταφέραμε σαν διοίκηση με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση των συμπολιτών μας και των χορηγών μας τα τελευταία 7 χρόνια σημαντικά επιτεύγματα, ορισμένα από αυτά πρωτόγνωρα τουλάχιστον όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος.
Κατακτήσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας, δύο φορές το Πρωτάθλημα Αργολίδας και αγωνιστήκαμε την περίοδο 2020-2021 στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Κατακτήσαμε μια χρονιά το Κύπελλο Αργολίδας και η χειρότερη θέση που έχουμε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια στο Πρωτάθλημα Αργολίδας, είναι η 3η.
Η ομάδα μας διαθέτει σήμερα ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών, από τους οποίους οι 27 κατάγονται από την Κοιλάδα και από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας, ενώ στις ακαδημίες μας είναι εγγεγραμμένα περίπου 40 παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών.
Εκτός από τον αγωνιστικό τομέα, έχουμε επιδείξει σημαντικό Κοινωνικό και Πολιτιστικό έργο σαν Ποδοσφαιρικός Σύλλογος.
Συγκεκριμένα, δύο χρονιές πραγματοποιήσαμε δωρεές στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας, μια χρονιά στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Ερμιονίδας και δύο χρονιές στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας.
Επίσης, διοργανώσαμε δύο αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με τεράστια ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας.
Και τέλος, τα τελευταία 3 χρόνια, σε συνεργασία με τους Συλλόγους και τους Φορείς του χωριού μας (Πολιτιστικός Σύλλογος Φράγχθι, Σύλλογος Αλιέων Κοιλάδας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων), συνδιοργανώσαμε την Γιορτή του Ψαρά και 3 ακόμα συναυλίες.
Σίγουρα σαν διοίκηση έχουμε κάνει λάθη, τα οποία αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώνουμε, να μην τα επαναλαμβάνουμε στο μέλλον, ώστε να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Καλό θα είναι λοιπόν, ο κ. Αγρίμης να αφήσει την ομάδα μας έξω από τις προσωπικές διαμάχες και επιδιώξεις του, να σταματήσει να την διαβάλλει διαδίδοντας ψεύδη και συκοφαντίες και με τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης, εάν το επιθυμεί, να έρθει να την αναλάβει ο ίδιος.
Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδος
Τσιτρσίκος Δημήτριος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates