Social Icons

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας: Απέκτησε τον Γιάννη Πίνη από τον Βύζα Μεγάρων.

Η ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Πίνη, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24) έπαιξε στον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Γιάννης Πίνης γεννήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου του 2002. Εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, έχοντας παραστάσεις από εθνικά πρωταθλήματα.

Ο 22χρονος πορτιέρο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, στη συνέχεια ανέβηκε «σκαλοπάτια» στον αθηναϊκό σύλλογο, παίζοντας και στα αγωνιστικά τμήματα, ενώ έφτασε να είναι μέλος του και τη σεζόν 2020-21, όταν συμμετείχε στη Super League 1. Ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των ΑΠΟ Κερατσίνι και Εθνικού, παίζοντας στη Γ’ Εθνική, κατηγορία που αγωνίστηκε και με τον Βύζαντα Μεγάρων την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Πίνης τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της ΑΕ Ερμιονίδας. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του, χτίζοντας μια ανταγωνιστική ομάδα και έτσι να βρεθεί στη θέση που αξίζει να είναι.

Ερχόμενος στον σύλλογο, διαπίστωσα ότι ανήκω σε μια οργανωμένη ομάδα, η οποία θέλει να δημιουργήσει και στο μέλλον, είμαι και εγώ εδώ για να προσφέρω σ’ αυτό. Με δουλειά, ταπεινότητα και σεβασμό, μπορούμε να γίνουμε ένα σύνολο που θα μάχεται.

Θέλουμε όλοι μας να έρθουν στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας, τους χρειαζόμαστε, είναι ο 12ος παίκτης. Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Γιάννη Πίνη, καλώς όρισες, επίσημα, στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates