Social Icons

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Ανετη νικη η Ενωση Ερμιονίδας με 5-0 επί των Σπετσών!

 Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η ΑΕ Ερμιονίδας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή (29/9),στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, με σκορ 5-0, της Μπουμπουλίνας Σπετσών, με αποτέλεσμα να τεθεί και επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας επέβαλε από την αρχή του ματς τον ρυθμό της, απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να προηγηθεί νωρίς, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και νεαρά παιδιά, αποκτώντας ακόμα περισσότερες εμπειρίες. Τα γκολ σημείωσαν οι Δεστές (2’), Τσούκας (5’), Λελούδας (15’), Τριμπόνιας (38’, 44’)… 
 
Οι παίκτες μας με «όπλα» την καλή κυκλοφορία, τις σωστές αποστάσεις των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την πίεση στον αντίπαλο και την ορθή αμυντική συμπεριφορά, όταν χανόταν η μπάλα, κατάφεραν να επιβληθούν των μονάδων που διαθέτουν οι νησιώτες. Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν με όμορφες εκτελέσεις, τέσσερα προήλθαν από φάσεις που δημιουργήθηκαν με την μπάλα… κάτω, σωστή ανάπτυξη. Η ΑΕ Ερμιονίδας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ υπέρ της, με τους φιλάθλους μας να αποχωρούν... γεμάτοι μετά τη λήξη. Το θετικό είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής και νεαρά παιδιά (τόσο στην 11άδα όσο και με τις αλλαγές), τα οποία μαζί με τους πιο έμπειρους έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία. 
 
Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συνεχίζουν την σκληρή δουλειά και την προσπάθειά τους, με ταπεινότητα, στοχεύοντας να παρουσιάσει η ΑΕ Ερμιονίδας ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια της σεζόν, βάσει του πλάνου που καταρτίστηκε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά για όλους. Ακολουθούμε το πλάνο μας ενωμένοι. Μια ομάδα, μία οικογένεια...  
 
Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:
 
2’: Γκοοοολ (1-0)! Ο Δεστές με πολύ ωραίο γεμάτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά στη δεξίά γωνία του τέρματος, μετά από διώξιμο αμυντικού, σε εκτέλεση φάουλ του Λελούδα από αριστερά. 
 
5’: Γκοοοολ (2-0)! Μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση, ο Τριμπόνιας πέρασε την μπάλα στον Γκολφινόπουλο, αυτός βρήκε τον Τσούκα, ο οποίος στο ντεμπούτο του σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή. 
 
9’: Ο Μαυρομμάτης από αριστερά βρήκε τον Τσούκα, ο οποίος έκανε… κάθετη πάσα στον Τριμπόνια, αλλά πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια ο Μουράτης (τερματοφύλακας), βγαίνοντας εκτός περιοχής. 
 
15’: Γκοοοολ (3-0)! Ο Γκολφινόπουλος πέρασε ωραία την μπάλα από αριστερά στον Τσούκα, ο οποίος έφυγε στην πλάτη του αμυντικού μέσα στην περιοχή, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λελούδα και ο τελευταίος κοντρόλαρε, ζύγισε… το σουτ και βρήκε δίχτυα!
 
16’: Ο Κομπόγιωργας σούταρε εκτός περιοχής και ο Λαπούσι Κ., πρόλαβε να βάλει την κόντρα. 
 
22’: Ο Τσούκας πέρασε την μπάλα στον Λελούδα, ο οποίος είχε κόψει στα αριστερά και στη συνέχεια βρήκε τον Τριμπόνια, με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ από το αριστερό δοκάρι.          
 
28’: Ο Παλαιστής έκανε το σουτ και ο Μαυρομμάτης έβαλε την κόντρα, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
 
32’: Ο Δεστές πέρασε κάθετη μπαλιά στον Τριμπόνια, αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Μουράτης. 
 
32’: Σουτ του Τριμπόνια στην επόμενη φάση, από καλή θέση, έφυγε άουτ.   
 
38’: Γκοοολ (4-0)! Ο Γκολφινόπουλος πέρασε ωραία κάθετη στον Τριμπόνια, ο οποίος πάτησε περιοχή, απέφυγε με προσποίηση τον αντίπαλό του και σκόραρε, νικώντας με πλασέ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
 
40’: Ο Παλαιστής έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι, μετά από σέντρα του Τσαμαρδίνου από δεξιά. 
 
41’: Σουτ του Σούλα έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.
 
44’: Γκοοολ (5-0)! Μετά από ωραία γρήγορη επίθεση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ, ο Λελούδας από τον άξονα, πέρασε στον Τριμπόνια, ο οποίος με πλασέ μέσα στην περιοχή, πέτυχε το 2ο του τέρμα στον αγώνα.  
 
52’: Σουτ του Δεστέ έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι. 
 
56’: Ο Αμπελάς, από αριστερά, βρήκε τον Τριμπόνια, ο οποίος έκανε ελιγμούς, σούταρε και η μπάλα έφυγε άουτ.
 
59’: Ο Αμπελάς πέρασε ξανά, από αριστερά, στον Τριμπόνια πιο κεντρικά, ο τελευταίος βρήκε με κεφαλιά τον Μαυρομμάτη, ο οποίος έκοψε μέσα στην περιοχή, σούταρε διαγώνια και έδιωξε ο Μουράτης (τερματοφύλακας). 
 
63’: Ο Πίκουλας σούταρε και η μπάλα έφυγε άουτ.
 
65’: Ο Στεργίου, μετά από ωραία ενέργεια στα δεξιά, βρήκε στον άξονα τον Γκολφινόπουλο, ο οποίος πέρασε στον Λελούδα, το σουτ του οποίου κόντραραν οι αμυντικοί μέσα στην περιοχή. 
 
65’: Στην επόμενη φάση ο Λελούδας πέρασε στην περιοχή στον Γκολφινόπουλο, ο οποίος σούταρε, αλλά πρόλαβαν να τον κοντράρουν οι αμυντικοί. 
 
70’: Ο Γκολφινόπουλος, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια από τη μεσαία γραμμή, πάτησε περιοχή, προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα, αλλά τον έκοψαν οι αντίπαλοί του.
 
72’: Ο Αμπελάς μετά από ωραία προσπάθεια, πάσαρε στον Τριμπόνια, ο οποίος δεν σούταρε σε πρώτο χρόνο, και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν την προσπάθειά του σε κόρνερ. 
 
72’: Ο Καρδάμης έπιασε την κεφαλιά, στο ίδιο λεπτό, στη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δεστέ και η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι. 
 
78’: Ο Μεχμετάι έδιωξε μέσα στη μικρή περιοχή, επικίνδυνη συρτή σέντρα από δεξιά του Βανιέ. 
 
79’: Ο Μενδρινός επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα πέρασε κοντά από τη συμβολή των δοκαριών, με τον Μαμουτάι Α. να ελέγχει την πορεία της. 
 
82’: Ο Μενδρινός πάσαρε στον Παλαιστή, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Μεχμετάι έβαλε την κόντρα και ο Μαμουτάι Α. μπλόκαρε.
 
83’: Ο Μαυρομμάτης τροφοδότησε τον Φουρνάρο Β. μέσα στην περιοχή, ο νεαρός παίκτης ελίχθηκε, βρήκε χώρο, σούταρε διαγώνια και η μπάλα έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.
 
84’: Ο Μενδρινός πέρασε έξυπνη κάθετη στον Παλαιστή μέσα στην περιοχή, ο Μαμουτάι Α. βγήκε έγκαιρα από την εστία του και μπλόκαρε. 
      
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαρινόπουλος Π., ο οποίος είχε για βοηθούς τους Κυμπουρόπουλο Δ. και Κατσάνη Ι., όλοι από την Αργολίδα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ζουμπουλάκης Π. (1’), Μεχμετάι (15’), Λυτρίβης (49’), Πίκουλας (88’).   
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γεώργιος Αρχοντάκης): Πίνης (69’ Μαμουτάι Α.), Στεργίου (69’ Μπάρδης), Μαυρομμάτης, Μεχμετάι, Καρδάμης, Δεστές, Τριμπόνιας, Γκολφινόπουλος, Λαπούσι Κ. (69’ Φουρνάρος Β.), Λελούδας (69’ Ζάββος), Τσούκας (46’ Αμπελάς). 
 
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ (Άγγελος Ζουμπουλάκης): Μουράτης, Πίκουλας, Τσαμαρδίνος, Θυμαράς, Βανιέ, Ζουμπουλάκης Π., Μενδρινός, Σούλα, Λυτρίβης, Κομπόγιωργας (61’ Βιγκλάρης), Τσάνας (24’ λ.τ. Παλαιστής).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates