Social Icons

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Σώζων Λαμπριανός: Ένα ονειρικό ταξίδι για εμένα έφτασε στο τέλος του.

 Εννέα χρονια πλήρους αφοσίωσης στην ομάδα που αγάπησα απο μικρό παιδί εχοντας σαν μόνο στόχο την ανάδειξη της και την ανάδειξη του τοπου μας με μεγαλο πνευματικο,και οικονομικό κοστος,και όχι για προσωπική μου προβολή και φιλοδοξία.

Έζησα και ζήσαμε όλοι μαζι μαγικες στιγμές που δεν τις χωρούσε καν ο νους μας.
Ποιος θα ξεχάσει την συνεχή 3ετη παρουσία της ομαδος μας στη Γ’Εθνικη κατηγορία με δικαίωμα συμμετοχής και για τεταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Ποιος θα ξεχάσει άραγε την νίκη-παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία επι της Πρωταθλήτριας και αήττητης Κηφισιας στο 94’ στο γηπεδο μας σε ένα κατάμεστο γηπεδο και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν .
Ποιος θα ξεχάσει της επιβλητικές νίκες απεναντι σε ιστορικές ομάδες του Ελληνικου ποδοσφαίρου οπως ο Αιολικός,ο Φωστήρας,ο Πανηλειακος,ο Χαραυγιακος ο Παναρκαδικός,και άλλες πολλές με πολύ μεγαλύτερο μπατζετ,αλλα και τους αγώνες με τον ιστορικό Πανιώνιο.
Ποιος θα ξεχάσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολιδος αλλά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ μέσα στο Άργος και τους ξέφρενους πανηγυρισμους που ακολούθησαν απο τη συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων μάς αλλά και όλων των φιλάθλων του Δήμου Επιδαυρου.
Ποιος απο τους ποδοσφαιριστες μας θα ξεχάσει όλες αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές και τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια οπου όλοι μαζι σαν μια οικογένεια ζήσαμε,και την αναγνωριση της ομαδα μας σε όλη την Ελλάδα.
Προσπάθησα ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ να είναι πρότυπο ομάδας διοικητικά,οργανωτικα και αγωνιστικά και πιστεύω ότι τα κατάφερα.
Με φερεγγυότητα και σεβασμό πάνω απ όλα σε όλους,ποδοσφαιριστες,προπονητές,φροντιστές,φυσιοθεραπευτές που ήρθαν στην ομάδα και συνεργάστηκα μαζι τους.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανδρώθηκε,εγραψε ιστορία που θα μείνει για παντα στη μνήμη όλων και συγκαταλέγεται στο πάνθεον των 4-5 πιο ιστορικών ομάδων της Αργολιδος.
Υπερήφανος που υπηρέτησα την ομάδα με το ιστορικό σύμβολο που αναδικνυει την νεότερη ιστορία της Ελλάδας.
Θα ήθελα να κάνω ειδικη μνεία στο μέχρι περυσι και για οκτω συνεχή χρονια προπονητη μας Δημήτρη Κρεμμυδα που ήταν δίπλα μου και υπηρετησε την ομάδα αφιλοκερδώς και την έφτασε τόσο ψηλά,όπως και τον γενικό Γραμματέα Βασίλη Βαρβαρεσο που επίσης με πίστη και αφοσίωση στην ομάδα πρόσφερε τόσα πολλα στο σύλλογο.
Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστες που τίμησαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρονια της Προεδρίας μου την ομάδα και ειδικά αυτούς που την αγάπησαν πραγματικά.
Ευχαριστώ το Δημαρχο Επιδαυρου και τους συνεργάτες του για την βοήθεια τους.
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και πίστεψαν στο έργο που επιτέλεσα,χορηγούς,ιδιώτες,επιχειρήσεις.
Δεν λέω αντίο,εις το επανιδείν ΦΟΙΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Υ.Γ Ευχομαι οι αρμόδιοι παράγοντες που διοικούν το Αργολικό ποδόσφαιρο και θέλουν την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του όπως ευαγγελίζονται, να μην ωθήσουν και άλλους υγιείς παράγοντες που αγαπούν και ματώνουν οικονομικά για το ποδόσφαιρο,στην ίδια απόφαση που πήρα και εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates