Social Icons

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Πορτοχέλι: Τραγουδάμε για καλό σκοπό.

 Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά σε μια ζεστή συναυλία γεμάτη από αγάπη και αλληλεγγύη για να ενώσουμε τις φωνές μας για τα παιδικά χωριά SOS.

Η παιδική χορωδία μαζί με την μεικτή χορωδια ενηλίκων του συλλόγου μας «Τραγουδάνε για καλό σκοπό» στην πλατεία Ευαγγελιστρίας στο Πόρτοχέλι υπό την διεύθυνση του μαέστρου μας Αντώνη Ρεμούνδου.
Με γνώμονα πάντα την προσφορά στο συνάνθρωπο και με την ευαισθησία που μας διακατέχει απέναντι στο παιδί και το μέλλον του, νιώθουμε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να ενισχύσουμε την δράση και τις δομές των Παιδικών Χωριών SOS όπου εκατοντάδες παιδιά βρίσκουν καταφύγιο σε παρένθετες οικογένειες που εκτός από αγάπη τους προσφέρουν και ότι άλλο χρειάζονται ώστε να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον και να διεκδικήσουν το μέλλον τους.
Με πολλή αγάπη λοιπόν και βαθιά συγκίνηση απέναντι στο έργο που προσφέρουν υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής αυτών των μανάδων και δίνουμε ραντεβού στις 10 Ιουλίου στις 20:30 για να αποδείξουμε ότι ο ανθρωπισμός είναι η ύψιστη έννοια.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates