Social Icons

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωσε Γεν.Συνελευση ο Α.Ο.Ερμιονίδας.

  Ο ΑΟ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται, βάσει του καταστατικού, όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Artiki» (παράδρομος περιφερειακού δρόμου Κρανιδίου – Ερμιόνης) την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου. Ενημέρωση για τις δράσεις και το έργο της ομάδας μας τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε άλλους τομείς.
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2023-24.
3. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2023-24 και ισολογισμός διαχείρισης. Κατάθεση οικονομικού προϋπολογισμού (εσόδων – εξόδων) της προσεχούς περιόδου (2024-25) προς έγκριση.
5. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.
6. Λοιπές προτάσεις και τοποθετήσεις του ΔΣ, καθώς και μελών του συλλόγου μας, που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδα μας σε όλους τους τομείς.
Η παρουσία όλων μας είναι αναγκαία, προκειμένου να υπάρξει η προβλεπόμενη εκ του καταστατικού απαρτία για τη λήψη αποφάσεων για τον σύλλογό μας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, χαράζουμε την πορεία και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ και του αθλητισμού, χωρίς να παραβλέπουμε και το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΑΟ Ερμιονίδας.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates