Social Icons

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πανελλήνιες 2024 : Οι ευχές του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου στου μαθητές!

 Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου για τις μαθήτριες και τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων και αύριο, Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, για τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, επιθυμώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου προς όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα του Δήμου μας, καλή επιτυχία και καλή δύναμη για τον κόπο και τις θυσίες που κάνατε όλη τη χρονιά για να φτάσετε ως εδώ.

Τώρα που οι προσπάθειές σας κορυφώνονται, εργαστείτε μεθοδικά, οπλισμένοι με υπομονή και προσήλωση στον στόχο και μην αφήσετε το άγχος και την κούραση να σας καταβάλουν.
Με τις πανελλαδικές εξετάσεις κλείνει ένας κύκλος προς την πορεία της μάθησης και της αυτοπραγμάτωσής σας και ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες, νέες προκλήσεις. Αντιμετωπίστε, λοιπόν, τη διαδικασία αυτή με αισιοδοξία και ψυχραιμία.
Έχοντας ως πολύτιμα εφόδια τις γνώσεις και τις αξίες που σας προσέφεραν η οικογένειά σας και οι καθηγητές σας, με ψυχραιμία, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας, κατακτήστε τους στόχους σας και πραγματοποιείστε τα όνειρά σας.
Να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες μπορεί να είναι ένας σταθμός στην πορεία της ζωής σας, αλλά όχι η ίδια σας η ζωή.
Η επιτυχία του καθενός δε καθορίζεται από τις Πανελλήνιες.
Εμείς καμαρώνουμε κάθε σας προσπάθεια, αφού η δική σας πρόοδος είναι η δική μας ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.
Πιστέψτε με, η ζωή για σας τώρα ξεκινάει και τα καλύτερα έρχονται!
Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους!
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,
Ιωάννης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates