Social Icons

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

AΟ Α.Ο.Ερμιονίδας και ο Α.Ο.Κρανιδίου διοργανώνουν Basketball Summer Camp στο κλειστό γήπεδο της Ερμιόνης

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας και ο ΑΟ Κρανιδίου σας προσκαλούν στο Basketball Summer Camp, που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των δυο συλλόγων του δήμου μας για παιδιά ηλικίας από 8 έως 18 ετών, από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου 2024, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια, ανεξάρτητα εάν ανήκουν ή όχι σε κάποια ομάδα. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δυο γκρουπ, ανάλογα με τις ηλικίες τους. Εκτός από τις προπονήσεις και τη διδασκαλία των «μυστικών» του μπάσκετ, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί, ενώ θα μοιραστούν στους(-ις) νικητές(-ριες) δώρα.

Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6949497575.

Στόχος του συγκεκριμένου καλοκαιρινού εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση, η δημιουργική απασχόληση, αλλά και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ. Προέχει για εμάς η κοινωνικοποίηση των παιδιών, η σωστή διαπαιδαγώγηση με σκοπό την ομαδικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των νεαρών αθλητών, παράλληλα με την εκμάθηση της ιδέας του αθλητισμού και της αγάπης για το μπάσκετ.

Περιμένουμε τα παιδιά μας στο πιο διαδραστικό, πρωτότυπο και διασκεδαστικό Basket Summer Camp της περιοχής μας, με κύριο μέλημα τον σεβασμό και την προαγωγή της ιδέας του «φίλαθλου πνεύματος».

Η παρουσία παιδιών στα παρκέ μας δίνει ώθηση και δύναμη, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, με το βλέμμα μας στραμμένο και στη νέα γενιά, στη γαλούχηση των παιδιών σε σωστά ιδανικά, πιστοί στις αρχές μας για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των ακαδημιών…

Χρήσιμες πληροφορίες για το Basketball Summer Camp:
Ημερομηνίες: 04/07/24 – 07/07/24 (διπλές προπονήσεις)
Ηλικίες: 8-18 ετών (αγόρια και κορίτσια)
Διεύθυνση: Κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949497575

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates