Social Icons

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ο Α.Ο. Ερμιονίδας κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Α1 ΕΣΚΑΚ, 94-50 τον Οίακα Ναυπλίου.(Φωτό).

 Την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ κατέκτησε ο

ΑΟ Ερμιονίδας, καθώς επικράτησε, για την 22η – τελευταία – αγωνιστική, με σκορ 94-50, του Οίακα ΑΟ Ναυπλίου, το Σάββατο (30/03), στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».
Ο σύλλογός μας ολοκλήρωσε τη regular season με ρεκόρ 17-5, ισοβάθμησε με τον ΑΟ Ξυλοκάστρου, αλλά υπερτερεί των αντιπάλων του. Η κατάκτηση της 1ης θέσης δίνει στην ομάδα μας το απόλυτο πλεονέκτημα στα play offs ανόδου. Για τον ΑΟ Ερμιονίδας ακολουθεί το Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ, διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο (6-7/4) στο κλειστό γήπεδο Αγίων Θεοδώρων (Κορινθία).


Οι παίκτες μας και το προπονητικό τιμ έχουν πραγματοποιήσει μια σπουδαία πορεία στη φετινή περίοδο, κάνοντας πολύ καλό α’ γύρο. Είχαν κάποια… σκαμπανεβάσματα στο 2ο μισό που δεν τους… τρόμαξαν, και έτσι ο ΑΟ Ερμιονίδας μπορεί, δικαίως, να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου, πετυχαίνοντας μεγάλα αποτελέσματα εντός κι εκτός έδρας.
Η νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, λόγω και των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα μας. Οι Αγγελής και Βλαχόπουλος είχαν θέματα με τραυματισμούς και δεν αγωνίστηκαν. Οι Λούζης, Καράι, Μαναριώτης ήταν κλινήρεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο τελευταίος βρέθηκε στην αποστολή, αλλά δεν έπαιξε. Ο Άκης Καλαϊτζάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ετοιμοπόλεμους και οι παίκτες που αγωνίστηκαν, παρουσίασαν σοβαρό πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση. Ο ΑΟ Ερμιονίδας πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ και έτσι έφτασε στη 17η νίκη στο πρωτάθλημα, «σφραγίζοντας» την κατάκτηση της 1ης θέσης. Σε αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δυο αντίπαλοι απέσπασαν τα χειροκροτήματα των φιλάθλων!

Η ομάδα μας συνεχίζει με ταπεινότητα και με το κεφάλι χαμηλά την σκληρή δουλειά, παραμένοντας πιστή στο πλάνο για καθημερινή βελτίωση. Το βλέμμα όλων είναι, πλέον, στραμμένο στο Final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ, με στόχο ο ΑΟ Ερμιονίδας να είναι έτοιμος αρχικά για τον ημιτελικό απέναντι στον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, παρουσιάζοντας ακόμα καλύτερο πρόσωπο μέσα στο παρκέ. Ο σύλλογός μας βλέπει κάθε στόχο ξεχωριστά και συνεχίζει την προσπάθεια παιχνίδι με παιχνίδι...

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 24-14, 53-23, 68-41, 94-50
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates