Social Icons

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου (Βίντεο-Φωτό).

 Με ευχάριστη διάθεση και σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (29/1) αμέσως μετά τον εντός έδρας αγώνα με τα Φίχτια  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας του Φ.Φ.Ηλιοκάστρου στην ταβέρνα «ΛΟΥΗΣ¨ στο Ηλιόκαστρο.

Ποδοσφαιριστές,τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας ήταν όλοι παρόντες στην όμορφη γιορτή, περνώντας ένα όμορφο απόγευμα  με καλή διάθεση και καλό φαγητό!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Δαμιανός Κουτούβαλης και ο υπεύθυνος υπηρεσίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» Κοσμάς Δημαράκης .

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μούγιος ευχύθηκε σε όλους Υγεία , να έχουν καλή χρονιά και ευχαρίστησε όσους βοηθάνε την ομάδα όπως ο Τζέκος Δημαράκης ο οποίος χειροκροτήθηκε , τον αντιδήμαρχο Δαμιανό Κουτούβαλη ανφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι πάντα δίπλα μας 

Επίσης έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του , ενώ για την ήττα που είχε προηγηθεί εντός με τον Αχιλλέα Φιχτύων (0-1) ανέφερε ότι "δεν πειράζει, μία ήττα είναι θα την διορθώσουμε στον επόμενο αγώνα".

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της πίτας ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας αλλά και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Ηλιοκάστρου Χρήστος Σαλογιάννης.Να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Σαλογιάννης είναι τοδεύτερο φλουρί που βρίσκει φέτος καθώς είχε προηγηθεί πριν λίγες ημέρες η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΙΛΑΙΟΙ Ηλιοκάστρου.

Φωτό

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates