Social Icons

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Δεν τα κατάφερε η Ερμιονίδα -Εμεινε στο 0-0 με τον Α.Ο.Πυλίου (Φωτό)..

 Στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) έμεινε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την
Κυριακή (28/01), απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα μας, που έχει, πλέον, 12 βαθμούς, να χάνει μεγάλη… ευκαιρία, ώστε να επιστρέψεις στις νίκες και να πλησιάσει τις θέσεις παραμονής. Σε παιχνίδι, στο οποίο ο Νίκος Ντινόπουλος έκανε ντεμπούτο για τον σύλλογό μας, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ, που θα άνοιγε την… πόρτα για το «τρίποντο». Η ΑΕ Ερμιονίδας βρήκε απέναντί της έναν αντίπαλο (ανέβηκε στους 20 πόντους), που κοίταξε πρωταρχικά να μην κινδυνέψει και να μη χάσει και στη συνέχεια προσπάθησε να βγει μπροστά, έχοντας μονάδες για να δημιουργούν… καταστάσεις από τη μέση και μπροστά. Οι παίκτες μας, παρά τις μάχες που έδωσαν σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δυσκολεύτηκαν να φτάσουν με αξιώσεις, απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά σε περιπτώσεις που έγινε αυτό, έλειψε το… καθαρό μυαλό. Όπως στο 90’+1, όταν ο Βιρβίλης με κεφαλιά μόνος του μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή, έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Ντινόπουλος έδωσε περισσότερες μάχες, προσπαθώντας να... σπάσει την μπάλα, ενώ όποτε βρέθηκε στην περιοχή, αυτό δεν έγινε με καλές προϋποθέσεις.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό ποιοτικά. Η ΑΕ Ερμιονίδας άργησε να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό, προσπαθώντας να… χτίσει επιθέσεις από πίσω, με τον Ζεκιράι να παίρνει, πολλές φορές, την μπάλα χαμηλά. Οι δυο ομάδες απείλησαν περισσότερο με στατικές φάσεις, με σουτ και σέντρες, ενώ δυο φορές οι αμυντικοί μας… καθάρισαν περιπτώσεις, που «γεννήθηκαν» από δικά τους λάθη στον υπολογισμό της πορείας της μπάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας, καθώς ο Τζιέρης μπήκε – και έπαιξε ως στόπερ – στο 50’ στη θέση του τραυματία Μαγκαφίνη, με τον Ψύχα να πηγαίνει από το κέντρο της άμυνας στα αριστερά. Η ΑΕ Ερμιονίδας στο δεύτερο μέρος κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα με τους Μιγιένγκα – είχε και ένα καλό σουτ στο 67’ – και Σκρίντα, αλλά πάλι κάτι… έλειψε στο να φτάσει η ομάδα μας με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Με τον ΑΟ Πυλίου Κω να παίζει έξυπνα, να… σπάει τον ρυθμό, όποτε αυτό βόλευε, και να δείχνει επικίνδυνος, όταν έβρισκε χώρο για αντεπίθεση. Στα τελευταία λεπτά, ο σύλλογός μας πίεσε τον αντίπαλό του με όλες τις δυνάμεις, και προσπάθησε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ με σέντρες, εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, κυρίως από τους Οικονομίκο, Τάσιο, και Αλεξανδρή, αλλά οι προσπάθειες μας έμειναν… ημιτελείς. Με την πιο σημαντική να χάνεται στο 90’+1 με την κεφαλιά του Βιρβίλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κορώνιας Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Γκούβα Χρήστο και Τσέλιο Νικόλαο, όλοι του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Τσιτσεκίδης (40’), Λάντζιος (62’), Οικονομίκος (70’), Τζιέρης (75’), Μπρέμπος (79’), Ντινόπουλος (90’+3).

Το φιλμ του αγώνα:

3’: Ο Ζεκιράι πέρασε την μπάλα στα αριστερά στον Μαγκαφίνη, ο οποίος σέντραρε, και ο Μπριλάκης πρόλαβε να διώξει με το κεφάλι προ του Ντινόπουλου.

4’: Επικίνδυνο γέμισμα του Τσιτσκίδη, μπλόκαρε ο Πονηρός.

16’: Ο Ψύχας έκανε λάθος υπολογισμό στην πορεία της μπάλας, ο Λάντζιος γύρισε στον άξονα στην περιοχή και ο Τάσιος πρόλαβε τους Εσαλέ και Δρόσο.

18’: Ο Μεντής σούταρε από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στον Τάσιο και πέρασε κόρνερ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, παίρνοντας ψηλοκρεμαστή πορεία.

19’: Ο Ψύχας πρόλαβε και κόντραρε τον Μπρέμπο στο ύψος της περιοχής, ενώ ο ίδιος νωρίτερα έχασε την μπάλα.

20’: Ο Τάσιος σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Ντινόπουλο μέσα στην περιοχή, ο Ζεκιράι κινήθηκε προς αυτήν στο 2ο δοκάρι και συγκρούστηκε με τον Καζέλη, ο οποίος μπλόκαρε.

30’: Ο Μπρέμπος εκτέλεσε κόρνερ και ο Βιρβίλης με το κεφάλι έδιωξε προ του Δρόσου.

34’: Ο Μιγιένγκα με κεφαλιά – μετά από διώξιμο του Καζέλη – πέρασε την μπάλα στην περιοχή του ΑΟ Πυλίου Κω και ο Μπριλάκης πρόλαβε να κλείσει τον Ντινόπουλο, πριν βγει απέναντι από τον τερματοφύλακα.

41’: Ο Σκρίντα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά στην κλειστή γωνία και ο Χατζηνικολάου έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή.

45’: Ο Μπρέμπος σούταρε από δεξιά και ο Τάσιος έβαλε την κόντρα.

45’+1: Ο Οικονομίκος επιχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

46’: Ο Εσαλέ σούταρε και μπλόκαρε ο Πονηρός.

47’: Ο Ζεκιράι σέντραρε και ο Μεντής πρόλαβε να διώξει με το κεφάλι, πριν ο Οικονομίκος γίνει απειλητικός.

48’: Ο Εσαλέ πέρασε στον Δρόσο, ο οποίος σούταρε άουτ.

56’: Ο Ψύχας σέντραρε από αριστερά και ο Μπριλάκης με το κεφάλι έδιωξε μέσα στην περιοχή, προ του Ντινόπουλου.

56’: Ο Λάντζιος σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στην Δρόσο, ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή.

63’: Ο Τζιέρης πέρασε ωραία την μπάλα στον Οικονομίκο αριστερά, ο τελευταίος έκανε επικίνδυνη σέντρα, αλλά μπλόκαρε ο Καζέλης.

65’: Ο Δρόσος πασαρε όμορφα στον Μπρέμπο, σε αντεπίθεση της φιλοξενούμενης, και ο τελευταίος σούταρε άουτ.

67’: Ο Μιγιένγκα σούταρε από τον άξονα και η μπάλα έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.

72’: Ο Ζεκιράι πέρασε ωραία αριστερά στον Οικονομίκο, ο οποίος σέντραρε και ο Ντινόπουλος σούταρε άουτ από πολύ δεξιά, σχεδόν πάνω στη γραμμή του άουτ.

85’: Καλή σέντρα του Δρόσου από τα αριστερά πέρασε από όλους μέσα στην περιοχή.

87’: Ο Οικονομίκος σέντραρε από αριστερά και η μπάλα πέρασε από τον Ζεκιράι, μέσα στην περιοχή.

90’+1: Ο Αλεξανδρής εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Βιρβίλης έπιασε μόνος του την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ, με τους αμυντικούς να έχουν… κολλήσει.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης (50’ λ.τ. Τζιέρης), Βιρβίλης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Οικονομίκος, Σκρίντα, Ψύχας, Τάσιος.

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Στέφανος Χατζησεβαστός, Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καζέλης, Συντιχάκης, Τζανουλίνος, Μπριλάκης, Εσαλέ (80′ Καρακούσης), Μπρέμπος, Δρόσος, Λάντζιος (61′ Bουκομάνοβιτς), Τσιτσεκίδης, Μεντής, Χατζηνικολάου (90′+1 Παπαναστασίου).














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates