Social Icons

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Αγγελική Λούμη-Γιαννικοπούλου: Ο Τουρισμός είναι οι άνθρωποί του.

 Οι άνθρωποι του τουρισμού, σε όλα τα στάδια της αλυσίδας αξίας και υπηρεσιών είναι οι κρίκοι ανάμεσα στους επισκέπτες και τις τουριστικές επιχειρήσεις και συνδράμουν καθοριστικά στην ανάδειξη του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της Ερμιονίδας από το φυσικό κάλλος μέχρι και τις αναβαθμισμένες μονάδες και υποδομές που πλέον προσφέρει ο τόπος μας.

Η εμπιστοσύνη και η αξία που δίνουμε στον ανθρώπινο παράγοντα ενισχύεται από την καλλιέργεια της κουλτούρας της φιλοξενίας και την ουσιαστική γνώση του αντικειμένου.
Χθες, είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΓΕΛ Κρανιδίου, η οποία διοργανώθηκε από την Πρόεδρο Μαρκέλλα Μπίμπα & το Δ.Σ. του Σωματείου.
Προσκεκλημένοι στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου Αλέξης Μητρόπουλος και η έγκριτη επιστημονική ομάδα του, όπου μας παρουσίασαν πολύ αναλυτικά τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στην κοινωνική ασφάλιση, το συνταξιοδοτικό, το εργασιακό και το φορολογικό σύστημα της χώρας μας είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για την Κοινωνία μας.
Συγχαρητήρια στο Σωματείο εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας για την εξαιρετική δράση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates