Social Icons

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Με σκορερ τους Τσούλι και Λαζάρου τα Δίδυμα 2-1 μέσα στο Τολό τον Εθνικό.

 Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την νέα χρονιά αφού κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Τολού με σκορ 2-1 .

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 15΄λεπτό κεφαλιά του Τσίρου έδιωξε δύσκολα πάνω στην γραμμή ο Τσούλι. Επτά λεπτά αργότερα ο Κέλλης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τσιπά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 43΄λεπτό Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ ο Τσιπάς έβγαλε εκπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Τσούλι με πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 55΄λεπτό ο Ποσειδώνας έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 όταν ο Α.Λαζάρου πλάσαρε και ο Γκιαούρης πάνω στην γραμμή απέκρουσε δύσκολα. Οκτώ  λεπτά αργότερα νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κέλλης σούταρε έξω από την περιοχή και είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσιαούνη. Στο 72΄λεπτό ο Χ.Προσίλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 75΄λεπτό σουτ του Καμπιώτη η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Αλευρά άουτ. Στο 82΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-2 όταν ο Παπασταύρου εκτέλεσε πλασαριστά κόρνερ στον Κέλλη αυτός βρήκε τον Λαζάρου στην περιοχή και με πλασέ σκόραρε. Τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο Εθνικός Τολού μείωσε το σκορ όταν ο Γκιαούρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καμπιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά.

Η διαιτησία των Ρούσση, Γιώργα και Μπούκουρα ήταν άψογη.

Όπως ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους της αποστολής του Ποσειδώνα η φιλοξενία της ομάδας του Εθνικού Τολού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και θα έχουν την ανάλογη στον αγώνα του δευτέρου γύρου στα Δίδυμα.

Εθνικός Τολού: Κατσιαούνης, Θανόπουλος, Μπέλμπα (75΄Πρωτόπαπας), Μαρκόπουλος, Γκιαούρης, Καβεζζός (85΄Μάκαρης) , Ν.Τσίρος, Μαρκάκης (68΄Παπασαραντόπουλος), , Γιώργη (85΄Κουλεντιανός) , Καμπιώτης Κ.Τσίρος (68΄Γώγονας).

Ποσειδών Διδύμων :Αλευράς, Χασκάι (65΄Χ.Προσίλης) , Τσούλι, Κάλα, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα ,Α.Λαζάρου, Παπασταύρου, Κέλλης , Τσιπάς (73΄Αντωνόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates