Social Icons

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Περίπατος Φοίνικα (5-1) με Αργοναύτη Νέας Κίου.

 Άνετη νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε χθες η ομάδα μας απεναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αργοναύτη Ν.Κίου.

Σαφώς πολύ ανώτερη η ομάδα μας πετυχαίνοντας και σχεδόν το απόλυτο των φάσεων σε γκολ στο πρωτο ημίχρονο που έκλεισε με σκορ 4-1.
Βγαίνοντας στο Β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστες μας απαλλαγμένοι απο το άγχος απέδωσαν ωραιο ποδόσφαιρο που ικανοποίησε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνιδι χάνοντας και κάποιες ακόμη ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Τα γκολ πέτυχαν…
Στο 1’ ο Π. Τριμπονιας με κεφαλια μετά απο κορνερ του Παρη Καπλατζη έκανε το 1-0
Στο 11’ μετά απο ανατροπή του Βαγγέλη Γκιατη μέσα στην περιοχή ο Παρης Καπλατζης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 2-0
Στο 30’ μετά απο κορνερ του Παρη Καπλατζη ο υψηλόσωμος Τάσος Διαμαντης με ωραία γύριστη κεφαλια απο το πρωτο δοκάρι έκανε το 3-0
Στο 31’ μετά απο σέντρα του Βαγγέλη Θωμά ο Παρης Καπλατζης με ωραιο τακουνάκι τροφοδότησε τον Σουχλα ο οποίος σούταρε απεκρουσε ασταθώς ο τερματοφυλακας και στην επαναφορά ο Παρης Καπλατζης με πλασέ έκανε το 4-0
Στο 37’ ο Καρατζούλης μείωσε με κεφαλια σε 4-1
Στο 63’ μετά απο ωραία μπροστινη μπαλιά του Λαζαρου Χατζόπουλου στον Αλέξη Σουχλα αυτός προχώρησε και με ωραιο πλασέ έστειλε την μπαλα στην απεναντι γωνία γράφοντας το τελικό 5-1.
Συνθέσεις:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: (Β.Μπουκουρης) Δαναμιδης,Λερμας(68’ Παπαθανασιου),Γκουριωτης,Καπλατζης Χ,Τριμπονιας,Διαμαντης (68’ Οψιμουλης Γ) Σουχλας,θωμας(68’ Σαραντάκος) Γκιατης,Καπλατζης Π,Οψιμουλης Α (57’ Χατζοπουλος)
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: (Γ.Κολιατσοπουλος) Μαυρογιάννης,Ρούμπος,Γαλανης,Μπομπος,Καρατζουλης,Πουτσης,Μανέτας(46’Κλειουφης)Βογιατζης(68’Καρκαλατος)Λιτσο(68’Ευσταθιου)Αϊβαλιώτης(80’ Κουριωτης)Λιαγκρης(54’ Τσιαλαφος).

Ανακοίνωσε Σπ.Χαιμάνη



Λίγες ώρες πιο πριν η ομάδα του Φοίνικα ανακοίνωσε μία ακόμα μεταγραφή αφού "έντυσε" στα ερυθρόλευκα τον Σπύρο Χαιμάνη ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου .

ΠΗΓΗ: Facebook Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates