Social Icons

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας που πραγματοποιήθηκε 20-22 Οκτωβρίου, στο Καταφύκι.

 Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών αλλά και όλων των εθνικοτήτων, επισκέφθηκε το Καταφύκι, αναρριχήθηκε, πεζοπόρησε αλλά και απόλαυσε την φύση και το ενεργειακό τοπίο της Ερμιονίδας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο boho σκηνικό!

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τις επίσημες συμμετοχές να ξεπερνούν τις 950. Φυσικά, υπήρξε κόσμος που βρέθηκε εκεί, σκαρφάλωσε ή πεζοπόρησε χωρίς να δηλώσει συμμετοχή, με αποτέλεσμα ο αριθμός των επισκεπτών στο Καταφύκι για όλες τις δράσεις να ξεπεράσει τα 1.500 άτομα.
Ένα τριήμερο γεμάτο με ενέργεια, πάθος, και αγάπη για την αναρρίχηση και την φύση.
Ο ενθουσιασμός των αναρριχητών μεταμόρφωσε τους βράχους σε ένα ζωντανό καμβά με εμπειρίες και θριάμβους.
Οι απόηχοι του γέλιου, της χαράς και της περιπέτειας έδωσαν ζωή στο Καταφύκι και εμείς είμαστε βαθιά ευγνώμονες για κάθε έναν από εσάς, που κάνατε το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας ένα αξέχαστο γεγονός.
Η επιτυχία δεν έρχεται τυχαία. Προκύπτει από την σκληρή δουλειά της ομάδας που διοργάνωσε το Φεστιβάλ, άτομα τα οποία εργάστηκαν ακούραστα στα παρασκήνια, διασφαλίζοντας ότι ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια ήταν προσεγμένη. Άτομα των οποίων η προσήλωση στον στόχο και η αφοσίωση μετέτρεψαν αυτό το γεγονός σε ένα αριστούργημα αναρριχητικής ευδαιμονίας.
Εκτός από την Επιτροπή Διοργάνωσης του Φεστιβάλ ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς μας, που προσέφεραν τον χρόνο τους, την τεχνογνωσία τους και την αμέριστη υποστήριξή τους με κάθε τρόπο. Οι συνεισφορά τους αποτέλεσε την ραχοκοκαλιά αυτού του καταπληκτικού ταξιδιού.
Μέχρι την επόμενη φορά κρατάμε ζωντανό το πνεύμα του Αναρριχητικού Φεστιβάλ Ερμιονίδας και υποσχόμαστε να βρεθούμε ξανά για άλλη μια περιπέτεια.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ερμιονίδας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος και την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης για την άψογη συνδιοργάνωση!
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους χορηγούς μας Αμπελουργία Οινοποιεία Παπαγιαννόπουλος, Κτήμα Κοντοβράκη, Ergodive Loumis Diving Team, Κρεοπωλεία Ζωγράφος, Κρεοπωλείο Ζαβαλάρη, Κρεοπωλεία Παπαμιχαήλ, Σοφικίτη Λάζαρο & ΣΙΑ ΟΕ, Κρεοπωλείο - Ταβέρνα Αδέρες, Τροφοδοτική Δημαράκη, Ανθοπωλείο La Fleuriste, ΑΒ Βασιλόπουλος, Αφοί Μπίσσια, Παγοποιείο Σκούρτη, ZOE Pension, VASILIS Apartments, Porto Panorama, Market In.
Ο απολογισμός με επίσημα στοιχεία:
-Επίσημες εγγραφές μέσω του website: 495
-Εγγραφές μέσω facebook: 74
-Ενδιαφέρον για την συμμετοχή μέσω facebook: 274
-Εγγραφές στον Αναρριχητικό Τοίχο Melitzzanos: 155
-Επισκέπτες και συνοδοί: Αμέτρητοι…
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates