Social Icons

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Από τον ΑΟ Πυλίου Κω στην Ερμιονίδα ο Ανέστης Τάσιος.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Τάσιο, ο οποίος αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας (defender – right back). Από το μέσο της προηγούμενης σεζόν (2022-23) φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.

Ο Ανέστης Τάσιος γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 2001 στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Δράμα. Την περίοδο 2018-19 κατάφερε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να γίνει μέλος της Δόξας Δράμας, καθώς ξεχώρισε με τα χρώματα του Ορφέα Χρυσούπολης. Στους «μαυραετούς» από το τμήμα των Κ-19 πήρε προαγωγή στην ανδρική ομάδα τη σεζόν 2019-20, κάνοντας συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Super League 2. Την επόμενη χρονιά (2020-21) αγωνίστηκε σε πολλά ματς με τη Δόξα Δράμας και στη Γ’ Εθνική. Το ίδιο συνέβη και τη σεζόν 2022-23 στην ίδια κατηγορία, αρχικά στον Πανδραμαϊκό και στη συνέχεια με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω, παίζοντας αντίπαλος και της ομάδας μας.

Ο 22χρονος παίκτης, μιλώντας στο «ermionidafc.gr» τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία αγωνίζεται χρόνια στην κατηγορία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και έχοντας πάντα καλό και ενωτικό κλίμα στα αποδυτήρια θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Ανέστη Τάσιο, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates